Замовлення їжі через інтернет сприяє втраті зайвої ваги

Якщо вірити даним нового дослідження вчених з Університету Олбані, регулярне замовлення продуктів харчування через інтернет може допомогти вам позбутися або уникнути зайвої ваги.

Замовлення їжі через інтернет

Як стверджують експерти, здійснюючи покупки у продуктових інтернет-магазинах, люди рідше купують шоколад, чіпси та печиво, споживання яких викликає зайву вагу. Як відомо, люди із зайвою вагою страждають від підвищеної імпульсивності, але купування продуктів в інтернеті, яке базується на пошукових запитах без можливості бачити одразу усі товари на полицях, дозволяє побороти цю імпульсивність, знижуючи ймовірність випадкових покупок.

Бургер

Таким чином, послуга з доставки їжі на дім, яка з кожним днем набуває усе більшої популярності, у майбутньому може бути використана у якості стратегії дієтичного втручання для людей із зайвою вагою, вважають спеціалісти.

Додаток для замовлення їжі

Тим часом технології не стоять на місці і вчені уже навчилися передавати через інтернет смак продуктів - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/vcheni-navchylys-peredavaty-smak-lymonadu-cherez-internet.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.