Які продукти позбавляють нас енергії

Зазвичай їжа заряджає нас енергією, і практично будь-яку втрату сил можна вирішити правильним перекусом. Втім, є продукти після котрих, навпаки, приходять сонливість, млявість і втрата енергії.

Жінка без енергії

Оброблені зернові

Хліб, макарони, рис - ці продукти містять у своєму складі мало вітамінів і мікроелементів.  Така їжа провокує стрибки рівня цукру у крові, тому після ситного обіду ви можете відчути себе мляво та спустошено.

Круасани

Неправильні сніданки

Пластівці і сухі сніданки, заправлені йогуртом зі штучними добавками, приводять до того, що вам не вистачає енергії до обіду. Вся справа в тому, що така їжа містить дуже багато цукру - швидких вуглеводів, які приводять до різкого стрибку, а потім паління інсуліну. Втрата сил гарантована.

Кукурудзяні пластівці

Низькокалорійні продукти

Низькокалорійні продукти дають дуже мало енергії. Мало того, що вам не вистачить сил до наступного прийому їжі, так ще й з часом ви стабілізуєте таку роботу організму - гормональну систему й обмін речовин, що негативно вплине на здоров’я.

Йогурти

Енергетичні напої

Енергетики дають сили тільки не нетривалий час. Вони знижують сонливість і підвищують концентрацію уваги, оскільки мають у своєму складі величезну кількість цукру та кофеїну. Але після стрибка енергії обов’язково слідує її спад і повна втрата сил.

Енергетичний напій

Алкоголь

Алкоголь розслабляє нервову систему і знижує напруження, але при цьому наступає момент, коли інтоксикація позбавляє вас сну. Вечірка може обернутися безсонною ніччю, а значить, зранку ви зовсім не матимете сил на продуктивний день.

Склянка з алкоголем



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.