Garage Radja – новинка на межі Боллівуду

Garage Radja

З 12 квітня 2019-го року в лінійку оригінальних хард-дрінків Seth & Riley's Garage вривається новий супергерой – Garage Radja. Це унікальний мікс індійської екзотики, освіжаючого смаку і гумору на межі Боллівуду.

Останніми роками українці все більше прагнуть позитивних емоцій та оригінальних смакових рішень. Особливо любить та чекає на новинки від брендів молодь. Відповіддю на такий запит споживачів стає S&R Garage Radja. У лінійці Seth & Riley's Garage вже є смаки Hard Lemon, Hard Lemon Tea та Granny's Anti-compote. Настав час для супергероя категорії hard drink - Garage Radja. Героя, що легко підкорить собі усі закони фізики, зовсім як герої у індійському кіно, чим розважить не гірше боллівудських блокбастерів з їхніми вигадливими і деколи кумедними спецефектами.

Garage Radja – це хард-дрінк, що має чистий, освіжаючий аромат та м’який, гармонійний смак Garage Radja, що поєднує в собі відтінки манго та пряно-освіжаючі нотки м’яти і чорного перцю, а легка хмельова гіркота надає напою особливої пікантності. Найкраще смакує охолодженим.

Seth & Riley's Garage (Cет енд Райліз Гараж) – лінійка хард-дрінків з освіжаючими смаками, натхненними класичними американськими рецептами. На півдні США, де літо триває майже цілий рік, виникла традиція готувати домашні фруктові освіжаючі алкогольні напої і пити їх з льодом. Саме американці придумали додавати алкоголь в охолоджений чай або лимонний сік і стали називати такі напої Hard Tea (Хард Ті) або Hard Lemon (Хард Лемон).



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.