ГК «Нові Продукти» оголошує про запуск нового винного бренду – LANDINI

Лінійка винних напоїв LANDINI™

Група Компаній «Нові Продукти» оголошує про запуск унікальної новинки – слабоалкогольного винного напою італійського походження – LANDINI™. 

Бренд LANDINI™ – «перша винна ластівка» від лідера українського ринку слабоалкогольних напоїв – ГК «Нові Продукти», що займає понад 70% його частки (за даними Держкомстату). LANDINI™ розвиває асортимент зброджених напоїв компанії і продовжує стратегічну націленість на тренд натуральності.  

LANDINI™ виробляється на потужностях італійського виробника ігристих і тихих вин Cantine Sgarzi Luigi Srl, розташованого в Castel San Pietro Terme. Для виготовлення напою використовується лише найякісніший виноматеріал на основі білого і рожевого винограду, вирощеного в Італії.

У лінійці LANDINI™ представлено три смаки: Fragolino Bianco, Fragolino Rosso та Pesco. Порційний об'єм 0,33 л – це келих вина.

Дизайн пляшки розроблено креативним агентством Reynolds and Reyner, що працює з такими провідними світовими брендами, як David Beckham, JP Morgan, Lacoste и Davidoff тощо.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.