Компанія Carlsberg Ukraine отримала 20 нагород на міжнародному конкурсі від «Укрпива»

Carlsberg Ukraine отримала 20 нагород на міжнародному конкурсі, баннер

27 серпня відбувся ХХIV Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних вод і пивоварного солоду від галузевої асоціації «Укрпиво». Конкурс пройшов у межах всеукраїнської акції «Свято пива – 2021». Компанія Carlsberg Ukraine отримала 20 нагород за високу якість продукції, серед яких 16 золотих медалей і 4 найвищі нагороди конкурсу — Гран-прі.

Золоті медалі отримала така продукція Carlsberg Ukraine: Carlsberg, Tuborg GREEN, «Львівське Галицьке», «BALTIKA Розливне М’яке», «BALTIKA експортне №7», Kronenbourg 1664 Blanc, «BALTIKA non-alcoholic №0 Смак Лайм», «BALTIKA non-alcoholic №0 Смак Малина», S&R's Garage Hardcore taste Cherry & More, «S&R's Garage Hardcore taste Grapefruit & More», «Квас Тарас Білий», «Квас Тарас Чорний», «Квас Тарас», «Квас Тарас Crazy Kvas смак яблука», «Лев Темне», Somersby Spritz.

Гран-прі компанія отримала за: «Львівське 1715», «S&R's Garage зі смаком сицилійського апельсина», «Лев Біле Пшеничне», Somersby Secco.

До журі конкурсу ввійшли фахівці української та закордонної пивоварної галузі. Оцінка здійснювалася за багатьма критеріями, серед яких колір, смак, аромат, піна та ін.

«Команда Carlsberg Ukraine цінує кожну з отриманих нагород на конкурсі. Нам приємно, що експерти відзначили високі стандарти якості нашої продукції. Із кожним роком ми намагаємося як розширювати портфель у сегментах пива та сидру, так і посилювати сегмент безалкогольних продуктів. Ми даємо споживачу вибір. Але який би напій він не обрав, гарантовано отримає якість найвищого ґатунку. Мета Carlsberg Ukraine — варити пиво для кращого сьогодні та завтра. Як показав конкурс, нам це вдається, чому ми безмежно раді», — коментує результати конкурсу Юрій Гук, старший менеджер із пивовиробництва, сталого розвитку та інновацій.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.