Нова сторінка в житті легендарного бренду Carlsberg

Зелений Carlsberg

Зберігає індивідуальність та вдосконалюється! Carlsberg змінюється, стає більш сучасним та екологічним. Carlsberg Ukraine відкриває нову сторінку в житті бренду під назвою «NyDawn»: нова пляшка, екологічна фарба для етикетки, оборотна тара, розумна кришка та інші нововведення. Основна ціль перезапуску бренду – вдосконалення якості напою і зменшення негативного впливу на довкілля.

Зміни бренду Carlsberg відбулись у двох напрямках: споживчого досвіду та екології. Відтепер бренд використовує для етикетки більш екологічну зелену фарбу, що краще переробляється. Пляшка Carlsberg має додаткове напилення скла, яке вберігає від сколів та дає змогу використовувати її повторно упродовж довшого часу та зменшити вуглецевий слід. Завдяки розумній кришці ZerO2 Cap, яка поглинає кисень, свіжість та смак пива зберігається ще довше, без втрат для неперевершеної якості напою. Пляшка має зручну та преміальну форму, а також новий вдосконалений дизайн етикетки з тисненням.

Прагнення до постійного вдосконалення — це невід’ємна частина філософії Carlsberg, сенс якої полягає в тому, щоб зробити бренд привабливим для клієнтів і споживачів. Carlsberg ніколи не зупиняється на досягнутому та завжди намагається зробити свій продукт ще кращим, щоб впевнено сказати: «Carlsberg, мабуть, найкраще пиво у світі».

Carlsberg в оновлених пляшках ємністю 0, 45 л вже з’явився на полицях магазинів.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.