«Львівське Різдвяне» - улюблений смак зимових свят

Львівське Різдвяне

Із року в рік, напередодні зимових свят, ТМ «Львівське» повертається із лімітованим святковим сортом темного пива «Львівське Різдвяне», аби створити різдвяний настрій та зробити ваші зимові дні теплішими.

З давніх давен взимку львівські пивовари варили особливе темне пиво. Кажуть, що цим сортом вони пригощали своїх гостей та колядників на Різдво. Підтримуючи стародавні традиції, щороку Carlsberg Ukraine напередодні зимових свят виготовляє «Львівське Різдвяне» - пиво, яке має традиційний смак, вишуканий аромат та давно стало незмінним атрибутом різдвяних свят.

Особливий сорт «Львівське Різдвяне» - це темне пиво з приємним карамельним ароматом і ноткою пряних різдвяних спецій; пиво з багатовіковою історією, насиченим кольором і досконалим смаком. «Львівське Різдвяне» відмінно збалансоване приємною хмельовою гірчинкою, має густину 11,6% та вміст алкоголю на рівні 4,4% об.

Лімітована серія «Львівського Різдвяного» виробляється у скляних пляшках об'ємом 0,5 л, ПЕТ пляшках , та у банці об’ємом 0,5 л.

Шукайте «Львівське Різдвяне» на полицях магазинів, а також на різдвяних площах ваших міст. Також, спробуйте гарячий пивний напій на основі «Львівського Різдвяного»: розігрійте пиво та додайте апельсин, мандарин, лимон та різдвяні спеції за смаком. І теплий затишний вечір вам гарантовано.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.