Lwiwske Slodowe Specjalne — легендарний солодовий шедевр Львівської Пивоварні

Lwiwske Slodowe Specjalne

ТМ «Львівське», компанії Carlsberg Ukraine, розширює лінійку ретро-напоїв за найкращими рецептами початку ХХ ст. Новинка з чистим солодовим смаком Lwiwske Slodowe Specjalne вже з’явилась на полицях українських магазинів.

Кажуть, що на початку минулого століття високоякісний солод вирощувався у власних солодовнях Львівської пивоварні. Пивовари скористалися нагодою і створили рецепт справжнього шедевру - особливого сорту пива з солоду без додавання ячменю, що надавало йому м′який, солодовий смак, з легкою хмелевою гіркотою.

Сьогодні ТМ «Львівське» відроджує його під назвою Lwiwske Slodowe Specjalne, тому солодовий шедевр стає доступним усім поціновувачам хмелевого напою.

Щоб підкреслити історичну автентичність нового продукту було використано оригінальну скляну пляшку, яка відтворює форму справжніх пляшок початку ХХ століття, збережених в музеї Львівської Пивоварні. Стилістика Lwiwske Slodowe Specjalne також відповідає іншому ретро-сорту - Lwiwske Eksportowe, що дозволяє об′єднати продукти у вишукану лінійку особливих лагерів.

Звісно, справжній шедевр вартий відповідної рекламної кампанії. Оригінальні креативні матеріали на підтримку запуску Lwiwske Slodowe Specjalne виконані у автентичній ретро стилістиці, яка наддасть можливість відчутивитончену естетику початку ХХ століття.

Пиво має чистий, солодовий, хмельовий аромат в поєднанні з легкими ефірно-фруктовими нотками. Для варіння використовують воду, світлий ячмінний солод, екстракт акації та хміль.

  • Вміст алкоголю: 4,4%.

  • Поживна цінність на 100 г: енергетична цінність — 190 кДж/36 ккал.

  • Форма випуску: скло 0,5 л і ПЕТ 0,95 л.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.