Ідеальні снеки

Тост із джемом

Цільнозерновий хліб, свіжий або підрум'янений у тостері із 2 ст.л. солодкого джему, але без вершкового масла — чудовий снек, що задовольнить потребу у солодкому та борошняному.

Тост із джемом

  • 1 тост — 100 ккал.

Апельсин та ківі

Два найчастіше споживаних у світі фрукти, обидва із яких є цінними джерелами вітамінів. Апельсин підвищить рівень вітаміну С у організмі та настрій, за що відповідає запах — аромаолії у шкірці цитрусових. Ківі живить та стимулює серцево-судинну та імунну системи, позитивно впливає на колір обличчя, омолоджують клітини.

Апельсин та ківі

  • 2 фрукти — 83 ккал.

Цільнозернові сухарики

Сухарики та кріспи із житнього борошна у якості перекусу — є чудовим джерелом клітковини, яка, проходячи через травний тракт, стимулює його роботу. Вона знімає зі стінок кишечнику усі шлаки та токсини. Клітковина не засвоюється, не додає калорій, допомагає контролювати вагу.

Цільнозернові сухарики

  • 4 хлібці — 80 ккал.

Оливки

Хороша заміна калорійним закускам до вечірнього бокалу вина. Оливки багаті на поліненасичені жирні кислоти та корисні мікроелементи.

Оливки

  • 20 оливок — 68 ккал.

Натуральний йогурт із ягодами

У якості перекусу обирайте йогурти із овечого або козячого молока. Вони є набагато менше калорійними, легше засвоюються і є значно кориснішими своїх аналогів із коров'ячого молока. Для заряду вітамінами, додайте до склянки йогурту жменю фіолетових ягід — чорниці, ожини або смородини.

Овечий йогурт із ягодами

  • 100 г йогурту — 95 ккал.

Виноград

Попри досить високу калорійність, порівняно із іншими фруктами та ягодами, не можна списувати виноград з рахунку. Як призналась Вікторія Бекхем у одному із інтерв'ю, гроно білого винограду — її улюблений снек. Його можна їсти протягом усієї доби. Глюкоза у складі винограду підвищує рівень цукру у крові, дає відчуття ситості, а баланс мікроелементів насичує організм корисними речовинами.

Виноград

  • 1 середнє гроно винограду — 100 ккал.

Йогурт

Склянка питного йогурту 1% жирності із 1 ст.л. висівок або вівсяних пластівців. Такий перекус є хорошою альтернативою черговій чашці чаю або кави з молоком, кофеїн у складі котрих затримує воду в організмі. А клітковина, розбухаючи у шлунку, втамовує голод та дає відчуття ситості на 2-3 години.

Йогурт

  • Склянка 200 мл — 88 ккал.


Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.