Робот-бармен у корейському барі

Південна Корея, як і багато інших країн, переходить від посиленого соціального дистанціювання до того, що влада називає дистанціюванням у повсякденному житті.

Бар Coffee Bar K

Використання роботів у корейських барах і ресторанах вже давно не є новинкою, але якщо вони зазвичай готують коктейлі та каву або приймають замовлення, у барі Coffee Bar K, розташованому у Сеулі, працює робот, який виконує одне-єдине завдання - вирізає кульки льоду для охолодження напоїв. Робот на ім’я Кабо висото 180 см у спеціально зшитому жилеті та краватці-метелику стоїть за барною стійкою і коментує свої дії, пропонуючи гостям випити віскі з льодом. Кабо працює у Coffee Bar K з 2017 року, але його присутність у барі є особливо актуальною зараз, оскільки люди відчувають сильне занепокоєння, знаходячись у приміщенні з іншими людьми. Хоча робота робота і здається примітивною, він може похвалитися її бездоганним виконанням - кульки льоду виходять ідеально рівними.

Робот Кабо, який готує лід

Coffee Bar K - не єдиний корейський заклад, де використовують допомогу роботів. Кафе Bot Bot Bot також має робота-бармена, який готує коктейлі із розташованих над його головою пляшок з напоями. Насправді, це всього лиш роботизована рука, тим не менш, вона може приготувати коктейлі високої якості, що не завжди виходить у людей. Єдиним недоліком такого робота є те, що гості не можуть з ним поговорити.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.