Вчені створили безпохмільний алкоголь

Група вчених створила синтетичний спирт. Новий напій отримав назву Alcarelle, спеціалісти стверджують, що цей спирт викликає стан алкогольного сп’яніння, однак “без негативних наслідків для організму” - тобто без похмілля.

Шоти з алкоголем

Вчені під керівництвом професора Девіда Натта почали роботу над формулою Alcarelle ще у 1983 році, пише видання The Guardian.

Сам Девід  Натт, який за сумісництвом є психіатром, каже, що у своїй роботі він часто має справу з людьми, чиє життя зруйнував алкоголь. Після таких історій професор вирішив почати свої дослідження.

Алкоголь вбиває більше людей, ніж малярія, менінгіт, туберкульоз та лихоманка денге разом взяті.

Дівчина з похміллям

Зі слів Девіда Натта, алкоголь набагато небезпечніший, ніж крек - один із найсильніший синтетичних наркотиків. У той же час синтетичний спирт, стверджує Девід Натт, “дозволяє розслабитись і соціалізуватись, але без похмілля, проблем зі здоров’ям та ризиком загубити своє життя”.

Зараз Alcarelle проходить тестування на безпечність. У майбутньому вчені також хочуть покращити смак синтетичного спирту. А у найближчі 5 років Девід Натт планує вивести Alcarelle на ринок. Яким чином - він поки що не знає. Швидше всього, Alcarelle буде зареєстрований на ринку у якості харчової добавки.

Вчені стверджують, що створювати власну компанію з виробництва безпохмільних напоїв вони не будуть. Замість цього вони планують постачати свою добавку вже існуючим компаніям.

Компанія п'є пиво



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.