Зустрічайте «Львівське Різдвяне» – улюблений смак зимових свят

Баннер пива «Львівське Різдвяне»

Щороку напередодні зимових свят Carlsberg Ukraine представляє лімітований святковий сорт «Львівське Різдвяне». Це темне пиво з карамельним ароматом і багатим смаком різдвяних спецій, яке стало незмінним атрибутом новорічних свят та прекрасно смакує як охолодженим, так і гарячим напоєм.

Цьогоріч «Львівське Різдвяне» з’явилось на полицях магазинів у новому стилі: з яскравим сучасним дизайном та в оновленій преміальній пляшці. Знайоме зимове місто набуло більш сучасної гравюрної форми, а також на етикетці з’явився лев символ бренду «Львівське».

Вперше лімітований святковий сорт було вироблено у 2012 році і з того часу його обсяги збільшилися у 5 разів. Сьогодні «Львівське Різдвяне» це сорт, який сформував сегмент зимового пива в Україні.

Лімітована серія «Львівське Різдвяне» вже у продажу. Цього року лінійка сорту розширилася, тож шукайте на полицях магазинів скляну пляшку обсягом 0,5л, ПЕТ-пляшки, банку обсягом 0,5л і пак із чотирьох банок. Та неодмінно приготуйте гарячий пивний напій на основі «Львівське Різдвяне»: розігрійте пиво і додайте апельсин, мандарин, лимон та різдвяні спеції за смаком. «Львівське Різдвяне» рецепт затишного зимового вечора.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.