Рис за $100

Ні, рис не покритий золотим напиленням, і на ньому немає іменного тиснення.

Рис

У минулому році суміш рисового зерна японської компанії Kinmemai Premium потрапила у книгу рекордів Гіннеса, як найдорожчий рис. Ця крупа складається з 5 сортів рису від різних виробників з декількох областей Японії. Ця розкіш пропонується у асортименті з білого та коричневого рисового зерна.

Білий преміальний рис схожий не свого дешевого брата зовнішнім виглядом, швидкістю приготування та засвоюваністю. На смак же він кремово-горіховий з ніжною кремоподібною структурою. За дієтологічними характеристиками преміальний рис набагато переважає звичайну крупу: у 7 разів більше вітаміну В1, на 10% менше калорій, майже у 2 рази більше харчових волокон і вітаміну В6.

Рис за $100

Коричневий рис класу люкс володіє не лише каштановим відтінком і поживними цінностями свого прототипу. Він швидше готується, легше засвоюється та має пухку текстуру.

Ці види рису не потрібно промивати перед приготуванням, про це уже потурбувалась запатентована технологія його обробки.

А тепер найцікавіше: роздрібна ціна за кілограм такого рисового зерна - 100 американських доларів! Не дивно, що для продажу вибрали Сингапур - країну з одним із найвищих показників ВВП на душу населення.

Варений рис

Також читайте про найдорожчі і світі чіпси - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/naydorozhchi-u-sviti-chipsy.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.