Їжа, що допоможе перезимувати у хорошому настрої

Риба

Однією із основних причин пригніченого зимового настрою, як сезонного розладу, є дефіцит вітаміну D в організмі. Зазвичай, він виробляється організмом під впливом сонячних променів. Також, поповнити запаси вітаміну D можна споживаючи рибу, які містить вітамін у достатній кількості, щоб рівень серотоніну, який відповідає за гарний настрій, підвищився.

Риба

Яйця

Один із найдоступніших продуктів із високим вмістом Омега-3 жирних кислот. Є важливим елементом у боротьбі із зимовою хандрою. При чому, Омега-3 живить шкіру та волосся, забезпечуючи їх здоровий вигляд.

Яйця

Вода

Давати тілу та мозку достатню кількість води — мабуть, одне із найважливіших правил, яких потрібно дотримуватись для хорошого настрою та здоров'я.

Вода

Шоколад

Звісно, про те, що шоколад підвищує настрій, відомо усім. Обирайте чорний гіркий шоколад із високим вмістом какао, який є багатим на антиоксиданти та сповільнює процеси старіння організму.

Шоколад

Апельсини

Окрім потрібного для імунітету вітаміну С, у багатьох цитрусових міститься фолієва кислота. Вона попередить серцево-судинні захворювання та очистить кров.

Апельсини

Горіхи та насіння

Селен — саме цей елемент у насінні та горіхах, що підтримає ваше здоров'я, покращить настрій та допоможе побороти зимову хандру. Окрім того, споживання горіхів позитивно впливає на шкіру, живлячи її та захищаючи від морозів.

Горіхи

Листова зелень

Листова зелень багата на залізо — мікроелемент, що володіє кровотворними властивостями. Його дефіцит у організмі спричиняє запаморочення та слабкість.

Листова зелень



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.
Коментарі

Вхід на сайт

Шановний пане адміністратору, додайте будь-ласка ще пиво до цього списку.
Дякую.