Що приготувати з яєць

Найсмачніші рецепти приготування яєць, які тільки можна уявити.

Тост з авокадо і яйцем пашот

Зробіть з авокадо пюре - розімніть овоч вилкою, додайте до нього лимонний сік, декілька крапель оливкової олії, сіль і перець. Намажте пюре на скибочки трохи підсмаженого хліба, покладіть декілька гілочок руколи та базиліку. Подавайте з яйцем-пашот, приправленим дрібною морської солі.

Тост з авокадо і яйцем пашот

Яєшня, запечена в духовці

Наріжте помідори, натріть сир на крупній тертці, крупно поріжте шпинат. Покладіть інгредієнти у жаростійку пательню і розбийте туди декілька яєць. Запікайте при температурі 180 градусів протягом 10-12 хвилин.

Яєшня, запечена в духовці

Салат з булгуром, яйцем і овочами

Зваріть булгур, потім змішайте у мисці разом з томатами, авокадо, оливками та зеленню. Заправте дресінгом з оливкової олії, лимонного соку та краплі меду. Подавайте з вареними яйцями і пшеничним хлібцем.

Салат з булгуром, яйцем і овочами

Скрембл з овочевими закусками

Приготуйте скрембл: посмажте збиті вінчиком яйця на вершковому маслі та влийте у суміш густі вершки. Перемішайте, посоліть і поперчіть. Подавайте на таці разом з улюбленими закусками: гуакамоле, хумусом, грецьким йогуртом і тунцем.

Скрембл з овочевими закусками

Омлет з рікоттою та шпинатом

Збийте яйця з рікоттою, додайте подрібнену зелень, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте. Смажте на вершковому маслі і за хвилину до готовності посипте омлет тертим сиром. Подавайте страву, прикрасивши листям свіжого шпинату.

Омлет з рікоттою та шпинатом

Тости з яйцями та шампіньйонами

Посмажте шампіньйони або лисички у вершковому маслі, а 2 скибочки хліба - на сухій розпеченій пательні. Викладіть зверху на тости гриби, петрушку і приправте краплею оливкової олії. Подавайте разом з міні-яєшнями або яйцями-пашот.

Тости з яйцями та шампіньйонами

Крок-мадам

Змажте тости вершковим маслом і гірчицею, покладіть між скибочками хліба шинку та сир. Вимочіть сендвіч у збитих вінчиком яйцях і обсмажте до золотистої скоринки. Подавайте крок-мадам з яєшнею, викладеною згори страви.

Крок-мадам

Швидка піца з яйцем

Намажте піту томатною пастою, помістіть зверху нарізаний шпинат, в’ялені томати і сир. Запікайте 5-7 хвилин у духовці, а потім покладіть зверху піци смажене яйце.

Швидка піца з яйцем

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.