Виробники крафтової продукції «виходять із тіні»

УВАГА! У зв'язку з введенням карантину та скасуванням усіх масових заходів, відкриття "Продуктовні" тимчасово відкладається.

Запрошуємо вас на відкриття першого в Україні виробничого хабу Продуктовня” за адресою м.Львів, вул.Хуторівка, 4б на території гуртового ринку «Шувар» (третій поверх м'ясного терміналу).

«Продуктовня» – це соціальний проект, який допоможе дрібним виробникам просувати свій продукт офіційно та згідно з основними стандартами безпеки та якості. Продукти й надалі виготовлятимуть локальні компанії з душею, але для покращення процесу їм створено умови якісного розвитку та масштабування.

Відтепер кожен локальний підприємець, який створює крафтові продукти, зможе в максимально комфортних та безпечних умовах провадити виробництво. «Продуктовня» надає змогу крафту «вийти з тіні» та розвивати українське мануфактурне виробництво, піднявши його на європейський рівень безпеки. Таким чином маленькі компанії можуть досягнути більшої впізнаваності та поширення свого продукту.

Із відкриттям «Продуктовні» буде запущено чотири ланки виробництва: сиров’ялені ковбаси, молочна продукція, соуси та джеми, а також мікрозелень.

Кожна з них виготовлятиме унікальний крафтовий продукт за власною рецептурою.

Одним із головних пріоритетів виробничого майданчика «Продуктовня» – є гарантія якості, яку контролюватимуть на всіх етапах виробничого процесу.

Крафтові сири

Для акредитації представників ЗМІ потрібно заповнити форму.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.