Корисні смузі з трьох інгредієнтів

Смузі - ідеальний варіант перекусу, сніданку або низькокалорійного десерту.

Як правило, за основу для напою беруть звичайну воду, фруктовий сік, молоко, натуральний йогурт або кефір. До списку інгредієнтів входять різні фрукти, овочі та ягоди, а також додаткові інгредієнти: насіння, вівсяні пластівці, зелень, спеції і прянощі.

Смузі - не тільки смачний, а й корисний напій. У ньому сконцентровані вітаміни, мінерали, амінокислоти, антиоксиданти та інші корисні речовини, які зміцнюють імунітет, чудово бадьорять і тонізують.

До вашої уваги підбірка зі смачних та корисних смузі, для приготування яких вам знадобиться усього 3 інгредієнти.

Смузі

Огірок, базилік і вода

Смузі необов’язково повинен бути поживним. Є багато рецептів легких напоїв із детокс-ефектом, які чудово тонізують і очищують організм від шлаків та токсинів. Смузі на основі води з огірком та базиліком входить до їх числа.

Огірок переважно складається з води, а значить, у такому напої буде мінімум калорій, що не може не радувати. Базилік додасть смузі особливу родзинку та поживні властивості. Напій піднімає настрій, заспокоює нервову систему, покращує пам’ять і концентрацію.

Полуниця, банан і натуральний йогурт

Такий напій замінить десерт і стане чудовим варіантом легкого сніданку. Аромат смузі миттєво бадьорить і заряджає позитивними емоціями. Поживні властивості напою також не можуть не тішити. У смузі містяться вітаміни, мінерали, антиоксиданти, амінокислоти та інші корисні речовини.

Смузі полуниця-банан

Манго, ананас і молоко

Хороші новини для прихильників тропічних мотивів. Тепер на сніданок або у якості перекусу ви зможете знову посмакувати улюбленими гастрономічними відтінками. Просто приготуйте смузі з манго та ананасу.

Смузі з манго та ананасу ще й дуже корисний. Манго - цінне джерело вітамінів і мінералів, які знімають нервову напругу, піднімають настрій і лібідо, а також захищають клітини організму від вірусів, інфекцій та бактерій. Ананас не відстає: у його складі містяться речовини, які стимулюють спалювання жиру та зміцнюють імунітет.

Яблуко, шпинат і молоко

Не секрет, що зелені смузі - найкорисніші, але цей напій переважає усі інші за своїми корисними властивостями.

Яблука - цінне джерело вітамінів, мінералів, амінокислот і антиоксидантів. У британців навіть є приказка, згідно якої одне яблуко на добу оберігає від усіх хвороб. Шпинат підсилює корисні властивості яблука і додає цьому напою вітаміни групи В і Е.

Смузі яблуко-шпинат

Грейпфрут, м’ята і вода

Смузі з грейпфруту, м’яти і води - чудовий варіант детокс-напою. Якщо ви вирішили влаштувати організму відпочинок і нормалізувати харчування, то обов’язково включіть цей напій у свій розвантажувальний раціон.

Цей напій не тільки допомагає м’яко очистити організм від токсинів, а й сприяє прискоренню процесів спалювання жиру, адже грейпфрут - друг стрункої талії. М’ята робить смузі не тільки корисним, а й тонізуючим напоєм. Такий смузі приємно випити після важкого трудового дня або одразу після пробудження замість сніданку.

Банан, фініки і молоко

Банан і фініки чудово доповнюють один одного. Для приготування цього смузі радимо вибирати нейтральне соєве молоко, яке не перетягне на себе занадто багато уваги.

І банани, і фініки характеризуються високою поживною цінністю. Такий напій з легкістю зарядить вас енергією і бадьорістю на цілий день, а також подарує заряд бадьорості перед тренуванням. А ще смузі з бананів та фініків зміцнює імунітет.

Смузі банан-фініки

Хурма, банан і натуральний йогурт

Хурма і банан - дуже сміливе та оригінальне поєднання. Якщо ви любите відкривати для себе нові гастрономічні смаки, то обов’язково спробуйте приготувати цей смузі. Натуральний йогурт гармонійно підкреслить солодкавість банану і терпкий смак хурми.

Чим корисний такий напій? По-перше, він піднімає настрій, оскільки у бананах міститься велика кількість вітамінів групи В та інших речовин, які стимулюють утворення так званого гормону щастя в організмі. По-друге, смузі з хурмою і бананом зміцнить імунітет та нормалізує роботу травної системи.

Смузі хурма-банан

А рецепти смузі, що допоможуть у боротьбі із похміллям, читайте тут - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/10-smuzi-shcho-dopomozhut-u-borotbi-iz-pohmillyam.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.