Напої для плаского живота

А що, як пласкому животу заважають не зайві кілограми і тістечко на ніч, а у набряки?

Плаский живіт

Одна з найрозумніших порад, яку можна почути, коли розмова заходить про фігуру: забудьте про ваги. Вага тіла має властивість коливатися протягом дня, залежно від того, що ви з’їли або випили, наскільки активними були, як спрацювали ваші гормони і ще мільйону умов і обставин.

Відсутність плаского живота навіть при найбільш жорстких обмеженнях в їжі та хорошій фізичній підготовці не завжди означає накопичення жиру: це може бути затримка рідини або навіть запалення шлунку. Замість того, щоб займатися підрахунком калорій, насамперед нам всім не завадило б краще піклуватись про здоров’я травної системи. Погляньте на ситуацію з іншого боку: гарна талія може означати, що ви не схудли, а просто здорові. На допомогу (окрім дієтолога та гастроентеролога) можуть прийти натуральні коктейлі та напої, які чинять протизапальну дію, прибираючи зайві об’єми та набряки.

Інгредієнти для детокс-напою

Манго, лимон і ананас

Ми не відкриємо Америку, якщо скажемо, що ананас - улюблений фрукт всіх, хто сидить на дієті (хоча останнім часом серед вчених й існує думка, що його здатність спалювати жири після обіду - міф). Як би там не було, в ананасі міститься особливий фермент - бромелайн, який чинить протизапальну дію та допомагає травленню. Ідеальним доповненням до ананасу стане манго, з високим вмістом води та клітковини.

Візьміть 100-150 г ананасу (тільки, звісно, не консервованого) і 100 г натурального манго. Закиньте шматочки у блендер, додайте 100 мл води, трохи лимонного соку - і попрощайтесь із набряком живота.

Смузі з манго, ананасу та лимону

Лимон, каєнський перець і сироп агави

Рожевий каєнський перець не тільки надзвичайно фотогенічний, а й ефективний - незважаючи на гостроту дії, він допомагає заспокоїти здуття кишечника та прискорити метаболізм. Подібним чином діє і лимонний сік, який полегшує травлення. Єдиний інгредієнт, який присутній у рецепті виключно для смаку - сироп агави. Але без нього ви навряд чи вип’єте цей коктейль.

Так що ж потрібно, щоб отримати плаский живіт? Склянка теплої води, сік половини лимону, столова ложка сиропу агави і дрібка перцю. За 20 хвилин до обіду напій спрацює ще краще.

Напій з лимоном та каєнським перцем

Імбир, куркума та мигдалеве молоко

І імбир, і куркума - шановані протизапальні препарати, які використовують в аюрведі та східній медицині. Імбир швидко заспокоює легку нудоту, а куркума допомагає усунути набряк.

Для коктейлю проти здуття живота потрібно: 1 ч.л. куркуми, 1 ч.л. дрібно нарізаного імбиру, 1 ст.л. кокосового цукру, 2 ч.л. кокосової олії і 1 склянка мигдалевого молока. Молоко трохи підігрійте, а потім змішайте з іншими інгредієнтами в блендері. Готово! Чудо-напій, який замінить і ранкове капучіно, і два підходи вправ на прес.

Мигдалеве молоко з імбирем і куркумою

Смузі з ягодами і насіння чіа

Завдяки високій кількості білка і клітковини такий коктейль буде тримати вас у тонусі декілька годин. Насіння чіа містить жирні кислоти омега-3, знеболювального та протизапального елементу. Окрім того, ягоди - відоме джерело антиоксидантів, а ми знаємо, що вони просто необхідні, щоб шкіра залишалась молодою і підтягнутою якомога довше.

Змішайте склянку грецького йогурту, 250 г ягід (все, що любите: полуниця, малина, ожина, чорниця, ягоди асаї, тощо), 1 ст.л. насіння чіа, півсклянки води та ½ ч.л. кориці. Одне натискання блендера - насолоджуйтесь і смаком напою, і, в результаті, більш підтягнутим відображенням у дзеркалі.

Смузі-боул з ягодами і насіння чіа



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.