Сніданок впливає на соціальну поведінку людей

Вчені з Університету Любека у Німеччині прийшли до висновку, що сніданок може вплинути на соціальну поведінку людей.

Сніданок

У ході дослідження за участі 111 людей було встановлено, що люди, які їли продукти з високим вмістом білка на сніданок, були більш спокійними при прийнятті ділових рішень, ніж ті, хто їв на сніданок продукти, багаті на вуглеводи. Окрім того, ті, хто починали свій ранок з високовуглеводного сніданку, у більшій мірі були роздратовані недобросовісними фінансовими пропозиціями.

Такі висновки були зроблені в експерименті, у якому добровольці після сніданку грали у гру, відому як Ультиматум, сенс якої полягає у нерівному розділенні грошей між гравцями. Спеціалісти виявили, що учасники, які споживали на сніданок вуглеводи, частіше програвали, у той час як люди, що їли на сніданок багато білків, частіше заключали договір, який був несправедливим по відношенню до себе, але залишав обидві сторони з грошима.

Сніданок з яєчні та сосисок

Як кажуть вчені, високовуглеводний сніданок приводить до зниження рівня амінокислоти під назвою тирозин. Тирозин відіграє важливу роль у виробництві хімічних речовин, які є частиною системи функціонування мозку, тому зміни у рівнях тирозину можуть чинити вплив на соціальну поведінку людей.

Панкейки

Яким же ж має бути правильний сніданок розкаже стаття - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/yakym-maye-buty-pravylnyy-snidanok.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.