У McDonald's тепер можна взяти каву у свою чашку

Не встигли ми відійти від бургерів “збери сам”, які з’явилися в українських McDonald’s, як стало відомо ще про одну новинку, що з’явилась у мережі ресторанів швидкого харчування.

Хоча новинка - це голосно сказано. Можливість замовити каву та будь-який інший напій у свою особисту чашку з’явилася у всіх ресторанах МакДональдс в Україні ще влітку. Ідея полягає у тому, щоб зберегти навколишнє середовище та скоротити використання стаканчиків з пластику та ламінованого картону.

Кава з McDonald's у паперовій чашці

“З червня 2018 року відвідувачі усіх McDonald’s в Україні можуть замовити будь-який напій у власну чашку. До нас зверталися відвідувачі з проханням надати таку можливість і ми з радістю пішли їм назустріч”, - говорить керівник відділу зв’язків із громадськістю “МакДональдс в Україні” Анастасія Зражевська.

“Така ініціатива відповідає глобальній стратегії використання нашого масштабу заради добра, у даному випадку - можливість зменшити кількість сміття та знизити негативний вплив на навколишнє середовище”, - кажуть представники українського McDonald’s.

Термочашка

Як пише на своїй сторінці у Facebook мешканка Києва Дарина Лук’яненко, яка була однією з ініціаторів акції “Кава у свою чашку”, напій спочатку наливають з автомату у сталевий глечик ресторану, а потім переливають у ваш посуд. Уся справа в тому, що правила мережі МакДональдс не дозволяють співробітникам торкатися до посуду, стерильність якого не гарантована.

“З цієї ж причини, якщо ви відвідувач “Драйву”, то вас попросять припаркувати машину та зайти всередину ресторану McDonald’s для отримання замовлення. Але чого не зробиш заради розумного використання ресурсів нашого з вам навколишнього середовища”, - пише Дарина.

Видача замовлення на McDrive



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.