У США з'явилося пиво зі смаком пончиків

Два культових американських бренди - виробник пончиків Dunkin’ Donuts і крафтова пивоварня Harpoon Brewery - запропонували американцям відсвяткувати початок осені цікавим способом.

Пиво від Harpoon і Dunkin' Donuts

Ці два бренди вирішили об’єднатися, щоб представити спільно створений продукт - пиво зі смаком справжніх пончиків. Pumpkin Spice Latte Ale (5,3% алкоголю) був натхненний лате зі смаком гарбузових спецій - це ель зі справжнім гарбузом, спеціями для гарбузового пирога, і також тут додали трохи кави. Пиво Boston Kreme Stout (4,3% алкоголю) - є ірландським стаутом, який зварили зі справжніми пончиками та какао-бобами для того, щоб отримати шоколадний смак. Додавання пончиків і малинового пюре дозволило зробити пиво Jelly Donut IPA (5,7% алкоголю) - воно має приємні фруктові нотки. Ці солодкі напої вже можна купити з вересня.

Коробка з пивом Harpoon Dunkin' Dozen

Генеральний директор і співзасновник компанії Harpoon Brewery каже, що пивовари, які у них працюють, завжди були майстрами-новаторами, але пиво зі справжніх пончиків вони варили вперше у житті. Він також висловив надію, що прихильники Dunkin’ Donuts отримають величезне задоволення, куштуючи нове пиво.

Люди п'ють пиво Harpoon Coffee Porter



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.