День вегана в Ашані

Спеціально до Міжнародного дня вегана, який щорічно відзначається 1 листопада у всьому світі, один з найбільших ритейлерів України Ашан спільно з громадською організацією Відкриті клітки створили підбірку з 15 веганських продуктів, які є на полицях їхніх магазинів. 

Окрім фото самих продуктів, Ашан, на сторінках своїх соцмереж, протягом тижня публікуватиме рецепти з вищезгаданих веганських продуктів, які з легкістю можна приготувати вдома. 

«Ми дуже вдячні компанії Ашан за таку співпрацю, за можливість веганам комфортно обирати продукти, а не веганам — скуштувати чи навіть спробувати щось нове і, таким чином, розширити свій буденний раціон, і бодай інколи обирати етичні альтернативи звичним продуктам», — розповідає очільниця ГО «Відкриті клітки Україна» Катерина Бєлкіна.

«Різноманіття та недискримінація — є основою діяльності Ашан. Ми докладаємо багато зусиль, аби дотримуватись усіх етичних норм щодо співробітників, партнерів та клієнтів компанії. Відповідальність стосується також і нашого асортименту та послуг. Тому ми постійно покращуємо та розширюємо асортимент, що охоплює здорове харчування та альтернативну продукцію — товари біо та дієтичні, безлактозна продукція, веганські продукти. Раді долучитися до Міжнародного дня вегана та пропонувати клієнтам цікаві пропозиції у цей день та протягом всього року», — коментує відділ комунікації та КСВ Ашан Рітейл Україна.

Нагадуємо, що раніше Ашан заявив про відмову від продажу фуа-гра до кінця 2020 року, чим показав своє бажання бути не лише мережею з якісними продуктами та широким асортиментом, а й етичним та відповідальним бізнесом.

День вегана в Ашані



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.