«Завжди відкриті для вас»: Nestlé Professional розпочали ініціативу з підтримки ресторанів та кав’ярень

У межах ініціативи малий і середній бізнес у каналі HoReCa має можливість отримати від підрозділу Nestle Professional в Україні restart-kit, який допоможе підприємцям вийти з карантину в коротші терміни та з меншими фінансовими вкладеннями.

Із самого початку пандемії COVID-19 головними пріоритетами Nestlé в Україні були створення безпечних умов роботи для працівників, підтримка громад, медпрацівників, малозабезпечених багатодітних родин та людей похилого віку.

Nestle Professional, підрозділ Nestle, який постачає продукти та каву для кав’ярень, ресторанів, готелів, також визначив одним зі своїх пріоритетів підтримку своїх бізнес партнерів. Багато підприємців – власників ресторанів, кав’ярень, готелів, пекарень та інших закладів у зв’язку з кризою, спричиненою пандемією, зазнали суттєвих фінансових втрат через тимчасове, але досить тривале закриття.

Кавова машина і кава Buondi

Для того, щоб допомогти бізнесу ресторанів та кафе пройти через кризу швидше, мати можливість відкритися після карантину та знову приймати гостей, команда Nestlé Professional розробила ініціативу підтримки #Завжди відкриті для вас. Ми будемо формувати допомогу у такий спосіб, щоби вона найефективніше допомогла закладу відновити роботу.

Підтримка від Nestle Professional передбачає:

  • скасування орендної плати за обладнання для приготування кави для дистриб’юторів, які обслуговують ресторани, кафе, пекарні, готелі та кіоски;

  • пропозиція "рестарт", а саме безкоштовні набори професійних продуктів для приготуванні їжі та кави для пришвидшення відкриття закладів.

Ініціатива була започаткована компанією Nestlé в зоні Європа, Північна Африка та Близький Схід аби допомогти невеликим ресторанним закладам відновитися по всьому регіону. Інвестиції становлять близько 500 мільйонів швейцарських франків. Nestlé в Україні вкладає 7 мільйонів гривень у заходи, спрямовані на підтримку малого та середнього бізнесу у сфері громадського харчування.

Кава Buondi



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.