Стань зіркою українського репу разом з Tuborg!

Постер про конкурс від Tuborg

Хочеш заявити про себе та виступити на великій сцені зі своїм реп-треком?

Бренд Tuborg допоможе мрії стати реальністю! Надсилай відео із записом своєї пісні або читки та ставай учасником масштабного конкурсу.

Платформа Open Rap.uaце можливість для реп-виконавців заявити про себе. Подати відео-заявку для участі може кожен. Якість відео та його новизна вітаються, але не є першочерговим критерієм відбору фіналістів. «Ми хочемо побачити твою енергетику та флоу коментують організатори. Конкурс Open Rap.ua проходить в три етапи:

  • Подача відео-заявок (кліп чи live-відео) на сайті tbrgopen.rap.ua з 30 липня по 23 серпня.

  • Відбір 10 фіналістів, яких оголосять 24 серпня: 5 учасників визначать слухачі шляхом голосування, а ще 5 учасників оберуть судді.

  • У фіналі 10 учасників мають записати трек на задану тему та зняти відео на нього. Далі судді оберуть одного переможця.

Призом для переможця стане зйомка професійного кліпу, промо від rap.ua та слот для виступу на фестивалі "RAP.UA FESTIVAL 2020" у Харкові. Більше інформації про конкурс, призи та суддівський склад дивіться на сайті tbrgopen.rap.ua.

Чому Tuborg підтримує український реп?

З моменту свого заснування в 1880 році, бренд Tuborg підтримує різноманітні музичні фестивалі та співпрацює зі світовими зірками. На рахунку бренда колаборації з Clean Bandit, Diplo and , Major Lazer, The Chainsmokers та багатьма іншими. В Україні Tuborg підтримує молодіжні фестивалі: Atlas Weekend, Solomа, Studance, Radio Day, Kyiy Vibe, Rap.ua Awards. Також співпрацює з українськими зірками: Антитіла, YUKO, Артем Пивоваров, Бахрома, Tvorchi.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.