Освіжаючий смак сицилійського апельсина від Seth & Riley’s Garage

Seth & Riley’s Garage смак сицилійського апельсина

Компанія Carlsberg Ukraine презентує новинку для всіх шанувальників класичних цитрусових хард-дрінків - «Seth&Rileys Garage смак сицилійського апельсина». Це освіжаючий напій з характерним для бренду цитрусовим кисло-солодким присмаком та легкою «гаражною» терпкістю.

«Seth & Riley’s Garage смак сицилійського апельсина» є продовженням цитрусової лінійки бренда. Має освіжаючий смак та є не тільки самостійним напоєм, а й гарною основою для різноманітних домашніх коктейлів.

Новинка вже з’явилась на полицях українських магазинів. Вміст алкоголю: 4,6%. Форма випуску: традиційна для лінійки скляна пляшка 0,44 л зі зручною кришкою pull off.

Seth & Riley's Garage (Cет енд Райліз Гараж) – лінійка хард-дрінків з освіжаючими смаками, натхненними класичними американськими рецептами. На півдні США, де літо триває майже цілий рік, виникла традиція готувати домашні фруктові освіжаючі алкогольні напої і пити їх з льодом. Саме американці придумали додавати алкоголь в охолоджений чай або лимонний сік і стали називати такий напій як Hard Lemonade (Хард Лемонад).



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.