Новий батончик EatMe з ревенем та вишнею – дієтична розрада для затятих ласунів

Батончик EatMe з ревенем та вишнею

Група Компаній «Нові Продукти», відомий виробник «енергетично заряджених» напоїв та снеків, презентує смачну та поживну новинку натуральний зерновий батончик EatMe з ревенем та вишнею. Цікавий смаковий мікс, насичений вітамінами склад, сила цільних злаків, справжній клондайк користі та задоволення для всіх, хто любить ласувати життям і водночас залишатися в бездоганній фізичній формі. Новинка вже надійшла у продаж.

«Зараз ми переживаємо час випробувань, фізичних та психологічних, тож наш організм потребує особливої підтримки. З одного боку, щоб впоратися зі стресом, люди схильні вживати більше солодкого, ніж зазвичай, аби синтезувати так звані "гормони щастя". Саме тому, перебуваючи переважно вдома або ведучи малорухливий спосіб життя, потрібно пильно стежити, щоб солодощі були корисними і не спричиняли появу надмірної ваги. З іншого боку, епідеміологічна ситуація спонукає більше уваги приділяти підсиленню імунітету. Наш продукт відпочатку був розроблений як елемент тренду здорового харчування з виключно натуральним складом, що сприяє підвищенню опорних функцій організму. Тож можна підсумувати, що EatMe – це синергія користі та задоволення, що водночас є "прийомом вітамінів" та насолодою десертом», – прокоментувала Олена Селютіна, PR-директорка Групи Компаній «Нові Продукти».

У складі нового EatMe три види злаків грубого помелу, соковитий ревінь та вишня (20%), хрусткий розсип арахісу та кунжуту, і все це розміщується на легкій подушці з білого шоколаду. Батончик багатий на такі мікроелементи, як калій, магній, натрій і вітаміни групи А, В, С, D, Е, К та інші. Новинку вирізняє одразу кілька істотних ноу-хау:

  • Додавання ревеню. Призабутий, але актуалізований нині у світі суперінгредієнт є корисною рослиною салатово-рожевого відтінку, соковиті стебла якого смаком нагадують ароматні антонівські яблука. Делікатний ревінь чудово поєднується із насиченістю ягід вишні та урівноважується горіховоерновою солодкістю основи EatMe «Вівсяні пластівці, вишня, ревінь».

  • Насиченість клітковиною. Надважливою перевагою цього батончика є його науково вивірена консистенція, а саме – збереження крупних харчових волокон. Цільнозернові продукти є джерелом так званих «повільних вуглеводів», надзвичайно популярних серед спортсменів через свою здатність очищувати організм і забезпечувати правильний енергетичний обмін.

Батончики EatMe з’явилися на українському ринку 2014 року. Концепція полягала у створенні смачного та поживного перекусу для дорослих і дітей, що складається виключно з натуральних компонентів, без додавання барвників і консервантів та без надлишку цукру. Природне походження, гармонійний смак, зручний компактний формат одразу припали до душі споживачам. Популярності батончиків посприяв і той факт, що EatMe схвалені Міністерством охорони здоров’я України та рекомендовані до вживання Асоціацією дієтологів України абсолютно для всіх вікових груп. Тож світова мода на здорові снеки втілилася для багатьох українців у якісному продукті від національного виробника – ГК «Нові Продукти».

Лінійка EatMe наразі вже налічує п’ять оригінальних смаків: «Родзинки, яблуко, арахіс у шоколадній глазурі», «Ананас, морква, арахіс у білій глазурі», «Курага, фінік, яблуко, родзинки у  вафельці». Новинка 2019 року «Вівсяні пластівці, журавлина, арахіс, підглазуровані чорним шоколадом» започаткувала традицію додавання в батончики цільнозернових злаків, яку підхопив новий снек у колекції EatMe «Вівсяні пластівці, вишня, ревінь».



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.