Корисні консерви

Далеко не всі консервовані продукти є шкідливими для здоров’я, а деякі з них є набагато смачнішими і кориснішими за свіжі. Експерти розповіли, які консерви обовязково повинні бути присутніми на кожній кухні.

Кокосове молоко

Кокосове молоко. Цей продукт є відносно новим на європейському ринку, однак уже втиг стати фаворитом у багатьох господинь. Кокосове молоко володіє багатьма корисними кластивостями, які у повному обємі зберігаються навіть у консервованому вигляді, так само і його виражений екзотичний смак.

Помідори. Ці продукти володіють дивовижною властивістю збільшувати свої корисні властивості при тепловій обробці та у консервованому вигляді. Такий продукт є доступним і недорогим інгредієнтом, здатним ідеально доповнити практично буль-яку страву.

Консервовані томати

Квасоля. Цей продукт зберігає усю користь та поживну цінність у консервованому вигляді. Її можна використовувати у якості основи для вегетаріанських страв, і вона чудово підходить людяи, що страждають на діабет. Додатковою перевагою консервованої квасолі є висока швидкість приготування.

Сочевиця. Цей продукт також дуже зручно використовувати у приготуванні, адже його не потрібно попередньо замочувати і довго варити. Консервована сочевиця — це дієтичний продукт, який покращує обмін речовин. Сочевиця зберігає усі корисні властивості у консервованому вигляді.

Молюски. Це чудовий варіант для усіх любителів морепродуктів. Їх можна додавати у салати, пасту, супи та рагу. Молюски є багатим джерелом заліза, фосфору, магнію, калію, жирних кислот, які зберігаються навіть у консерві.

Сочевиця

Скумбрія. Цей продукт є ідеальною альтернативою для копченої риби, яка не дуже корисна. Консервована скумбрія володіє схожим смаком і при цьому містить набагато більше омега-3 жирних кислот і білка.

Тунець. Ця риба вважається капризною у приготуванні, оскільки її дуже легко пересушити під час смаження. Якщо ви не маєте особливих кулінарних навичок, то можете легко замінити свіжий тунець консервованим.Консерву можна додавати у салати, запіканки, паштети та соуси. 

Сардини. Ця досить поширена консерва є смачною і корисною. Консервована сардина містять велику кількість вітаміну В12, який покращує роботу головного мозку. Експерти рекомендують надавати перевагу сардинам в олії, а не в томаті.

Консервований тунець

Більше про консервацію продуктів читайте у статті - https://harchi.info/articles/yak-zberegty-produkty-nadovgo-konservaciya.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.