Мешканці Англії можуть купити маслопиво з поттеріани

Прихильники Гаррі Поттера будь-якого віку, особливо мешканці Сполученого Королівства, зможуть насолодитися ще одним симулякром - маслопивом, яким втамовували спрагу Гаррі Поттер та його друзі під час рідких візитів до чарівного селища Гогсмід.

Склянка маслопива

До речі, і в книгах, і в реальному житті мова йде про безалкогольний напій, попри його назву - маслопиво, або butterbeer. Так само заплутати можуть і імбирний ель (ginger ale), який насправді є лимонадом з дещо екзотичним пряним смаком, і американський рутбір (root beer).

Напій буде продаватись онлайн, британці зможуть придбати пляшки з чарівним маслопивом у магазині “Дев’ять і три чверті” на станції Кінгс-кросс, у лондонських аеропортах Гатвік і Хітроу, а також у павільйонах Warner Bros., де вже декілька років існує розважальний парк, присвячений кінофраншизі. Вартість маслопива становитиме $7,75 за пляшку об’ємом 275 мл і $16,87 за упаковку з 4 пляшок об’ємом 200 мл.

Пляшки з маслопивом

Рецепт напою тримається в таємниці, у описі сказано, що маслопиво нагадує крем-соду з присмаком іриски, окрім того, напій підходить для веганів або тих, хто дотримується безглютенової дієти. Колекціонерам також буде, де розгулятися - найближчим часом планується запуск у виробництво пляшок для маслопива з різними етикетками, їх дизайн розробляє MinaLima, дует дизайнерів, які створили бутафорію до фільмів про Гаррі Поттера та Фантастичних звірів.

Сцена з фільму про Гаррі Поттера



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.