Морквяна олія для краси всього тіла

У тому, що морква корисна для здоров’я, ніхто не сумнівається, втім, виявляється, цей коренеплід також здатний позитивно впливати на зовнішність. Органічна олія, настояна на моркві, покращує колір обличчя, живить шкіру та волосся, і це вагомі причини зробити вибір на користь абсолютно натурального продукту, багатого на вітаміни та незамінні жирні кислоти.

Морква

Морквяна олія вирівнює колір обличчя

Морквяна олія, насичена бета-каротином (провітаміном А), насамперед відома позитивним впливом на шкіру обличчя: трохи олії наноситься під макіяж і рівномірно розподіляється, що забезпечує гладкість, сяяння і здоровий вигляд завдяки ніжно-помаранчевому відтінку. При щоденному використанні - у чистому вигляді або в якості додатку до крему для догляду - косметологи прогнозують неперевершений ефект, підтверджуючи, що морквяна олія для шкіри все рівно що десерт.

Вона також чудово справляється з завданням автозасмаги - легкої, золотавої, що природно відтінює шкіру. Окрім того, морквяна олія працює на підтримку натуральної засмаги, підготовлюючи епідерміс до впливу сонця, продовжуючи ефект від сонячних ванн і захищаючи шкіру. Її також можна споживати всередину у якості харчової добавки або наносити на тіло безпосередньо перед виходом на пляж.

Гарна жінка

Морквяна олія лікує та захищає шкіру

Поживні, захисні, відновлювальні та антиоксидантні властивості морквяної олії чудово проявляються у турботі про суху та чутливу шкіру. Її слід додавати до щоденного догляду в будь-який сезон, захищаючи шкіру від зовнішнього впливу - вітру, холоду або забрудненого повітря мегаполісів. У холодну пору року олія підлікує обвітрену або потріскану шкіру, а у спекотну погоду впорається з завданням бальзаму для губ. Позбуваючись від акне, є сенс додати декілька краплин морквяної олії до звичайного крему - окрім ліквідації запального процесу вона активізує процес загоєння.

Що стосується антивікових процедур, морквяна олія демонструє суперздібності в боротьбі зі зморшками та віковими змінами. Оцініть його в дії, змішавши з олією авокадо або шипшини для омолоджувально-регенеруючої маски і залишивши на обличчі на 20-30 хвилин.

Олії

Морквяна олія відновлює волосся

Цей продукт також чудово справляється з доглядом за волоссям - декілька краплин достатньо, щоб повернути блиск і м’якість. Оскільки морквяна олія насичена жирними кислотами та вітамінами, з неї вийде чудова поживна маска. Нанесіть її на кінчики, розподіліть по всій довжині, залишіть на декілька годин, а потім змийте звичайним шампунем. Якщо волосся сухе або в’ється, рекомендовано наносити трохи олії на самі кінчики перед сном. Морквяна олія протягом ночі всотується, оздоровлює волосся та захищає їх від ламкості під час тертя об подушку.

Морквяна олія

Як роблять і зберігають морквяну олію

Косметичні олії зазвичай виробляють методом мацерації: овочі вимочуються в нейтральній рослинній олії (частіше всього соняшниковій), передаючи їй цінні властивості. Щоб зберегти олію якомога довше без втрати користі, вибирайте флакон невеликого об’єму - так морквяна олія без проблем слугуватиме вам протягом кількох місяців.

Морква



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.