Що їсть Вікторія Бекхем

Нещодавно Вікторія Бекхем запустила свій косметичний бренд Victoria Beckham Beauty і розповіла всім, що її підхід до краси - це більше, ніж просто догляд за шкірою.

Вікторія Бекхем

Говорячи із The Telegraph про плани бренду, дизайнер і підприємець розповіла, що після того, як вона дізналась, що рецепт сяючої шкіри - це споживання необхідної кількості жирів, вона почала “їсти по 3-4 авокадо на добу”.

Поживне авокадо - відоме джерело мононенасичених жирів та вітаміну Е. Вважається, що споживання достатньої кількості цих корисних жирів може зберегти шкіру зволоженою та пружною. Вітамін Е діє як антиоксидант, допомагаючи захистити клітини від окислювального стресу, пов’язаного зі старінням.

Авокадо

Тим не менш, Бекхем повідомляє виданню, що її режим догляду за шкірою “не про омолодження”. Це швидше про недосконалості “#notperfect”, які є у кожної жінки. Що ж зірка вкладає у це поняття? “Я не збираюся випускати продукти, які обіцяють вам позбавлення від зморшок, тому що це дурниця”, - сказала вона.

“Я думаю, що ми повинні з повагою ставитися до самих себе і власних недоліків, насолоджуватися тим, хто ми є, і намагатися бути кращою версією себе. І якщо це значить споживати декілька авокадо на добу або наносити губну помаду / смокі айз / улюблений аромат, щоб відчувати себе більш впевненою, нехай так і буде”.

Гуакамоле

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.