Як витримати дієту в офісі

Якщо ви твердо вирішили віддатися дієті або просто пообіцяли собі правильно харчуватись, існують способи утримати силу волі від зрад у робочий час, не жертвуючи ейфорією від втрати кілограмів.

Так тримати. Ви здатні стати тією занудно-стрункою дівчиною, яка відмовляється ділити з колегами насолоду від булочок, тому що “вже перекусила селерою”. Зберегти вірність дієті в офісі не так важко, як здається, достатньо дотримуватись кількох порад.

Здорові снеки

Знайдіть собі офісну матусю

Напевно у вас є вже так звана офісна сестра, яка завжди рада попліткувати, збігати за кавою або тихенько сказати, що ваша сорочка просвічує. Матуся ж не неї схожа, але більш сувора. Це людина, завжди готова висловитися начистоту, дивлячись прямо в очі, коли ваші руки тягнуться до шматочку чийогось іменинного торту. У таких випадках чується суворий окрик: “Не їж, а то пошкодуєш!”. Так, вона жорстка, хоча й любить вас десь всередині холодного серця.

Жінки пліткують

Намагайтеся не помічати загальнодоступних снеків

Уникайте порочного епіцентру офісу, де співробітники викладають підступне печиво та інші калорійні закуски для вільного під’їдання. І не забувайте, що люди, яким дорога дієта, готові букально на все. Можна, наприклад, трохи злукавити і сказати колегам, що адміністрація забороняє влаштовувати натюрморти з перекусами за межами кухні. Не переймайтеся муками совісті, оскільки у даному випадку це брехня на користь.

Офісні снеки

Знайдіть прибічників, які також сидять на дієті

Відкрийте з ними загальний чат - у месенджері на кшталт WhatsApp або Slack, де ви будете мотивувати один одного дієтичними мемами та лайфхаками, як зміцнити силу волі. Або від душі критикувати за недотримані обіцянки - по-дружньому, не образливо, але щоб чіпляло. No pain, no gain.

Співробітники спілкуються

Дозвольте собі щось, крім води та кави

Не піддавайтесь фанатизму - ви на дієті, а не голодуванні. Не забувайте про білки, овочі та скромні дози вуглеводів, якщо не хочете одного разу стати жертвою тістечка з сусідньої кафешки. Врешті решт, якщо ви вдень та вночі мрієте про це тістечко - купіть та з’їжте шматочок, повільно насолоджуючись процесом. Це важливо. Мучити себе - погано, а відчуття провини від з’їденого не допомагає метаболізму.

Шоколадний фондант

Не забувайте рухатись

Знайдіть прийнятний спосіб знаходитися в русі, не покидаючи робочого простору. Крутіться на стільці. Крутіться перед дзеркалом. Стукайте пальцями ніг. Грайте на невидимих барабанах. Частіше навідуйтесь до кулера з водою або в туалет. У чому сенс? Чим більше енергії ви витрачаєте, тим більше калорій можете споживати.

Чоловік працює за столом стоячи

Відпишіться від блогів про їжу

Насамперед в інстаграмі. Ніяких виключень, дійте безжально (Нашого сайту це не стосується, адже тут ви знайдете реально корисну інформацію:). Якщо без споглядання чужих зображень ви відмовитись не можете, підпишіться натомість на дієтичні блоги та акаунти фітнес-монстрів. Це, звісно, не підніме самооцінку, зате у перспективі може мотивувати до більших досягнень.

Гарна картинка йогурту з пластівцями і ягодами

Звільніться та худніть вдома

Дуже кардинальне рішення. Справді, що важливіше - стрункість чи улюблена робота? Можливо, вона вам ніколи й не подобалась. Чудово, тоді і думати немає про що.

Жінка займається йогою вдома

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.