HARVESTfresh™: технологія, натхнена природою та силою світла, зберігає фрукти та овочі свіжими і без втрати вітамінів

Холодильник з технологією HARVESTfresh

Київ, 15 липня 2020.

Завдяки надсучасній технології beko, лідера з виробництва побутової техніки в Європі, фрукти та овочі залишатимуться в холодильнику такими ж поживними та корисними, як і в день їхньої покупки. Таким чином, використання HARVESTfresh допоможе мінімізувати ситуації, коли фрукти та овочі викидаються або не з’їдаються через втрату поживності, смаку та користі.

Інноваційна технологія, розроблена спеціально для холодильників beko, використовує різні комбінації трьох ефективних кольорів освітлення (червоне, зелене, синє) для імітації 24-годинного сонячного циклу. Завдяки відтворенню природного денного циклу (включно з темною частиною доби) у холодильнику відтворюється сприятливе світлове середовище, що дозволяє зберігати овочі та фрукти протягом тривалого часу після того, як вони були зібрані.

«Наша глобальна мета покращувати життя користувачів і сприяти популяризації культури здорового харчування. Технологія HARVESTfreshдопомагає уникнути швидкого псування корисних фруктів і овочів через несприятливі умови зберігання, і забезпечить їхнє тривале зберігання в тому стані, в якому вони були придбані або зібрані з грядки. Ми не обмежуємося виробництвом якісної побутової техніки – для нас не менш важливо, щоб її користувачі жили здорово і споживали якісні продукти», — говорить Арбатли Алп, генеральний директор Беко Україна.

Дослідження, проведені Intertek*, показали, що помідори, морква, зелений перець, шпинат та низка інших овочів зберігали вітамін A та C у холодильнику з технологією HARVESTfresh значно довше, ніж за звичайних умов. У підсумку це сприяло дотримання користувачами більш здорової дієти.

Ця продуктова інновація є частиною глобальної програми beko, спрямованої на надання споживачам доступних “лайфхаків”, здатних покращити якість життя, а також мотивувати нове покоління до більш здорового харчування.

Компанія beko є офіційним партнером ФК «Барселона», і спільно з клубом розвиває ініціативу Eat Like a Pro, що спрямована на запобігання дитячому ожирінню, надихаючи дітей правильно харчуватися і брати приклад із улюблених спортсменів. У 2019 році ініціатива Eat Like a Pro була масштабована на сферу кіберспорту, коли beko стала спонсором однієї з найбільш популярних світових ігрових дисциплінLeague of Legends.

*У ході тестування, проведеного Intertek, загальний стан і вміст вітамінів у томатах, моркві, зеленому перці, шпинаті та селері після 5-денного використання технології освітлення порівнювали зі станом та вмістом вітамінів у цих овочах у день придбання.

Полиця холодильника з технологією HARVESTfresh

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.