Роботу «Львіварні» відновлено: запрошуємо в гості!

Львіварня

У Львові з серпня відновив роботу Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня». Від початку карантину локація була вимушена зачинити свої двері для відвідувачів, однак наразі обмеження знято.

Комплекс «Львіварня» — один з найбільших за площею у Львові, тож тут легко зберігати соціальну дистанцію та дотримуватися правила «один відвідувач на 5 квадратних метрів».

Після карантину «Львіварня» повернулась до звичайного режиму роботи з дотриманням усіх карантинних вимог МОЗ України. Співробітники працюють лише в захисних масках та рукавичках. На території локації розташовані санітайзери та створена розмітка з нагадуваннями про важливість збереження соціальної дистанції. Кількість людей в екскурсійних групах обмежена до 15 осіб.

«Відновлення роботи «Львіварні» — це шанс встигнути насолодитися літнім туризмом в Україні для тих, хто мріяв про це від початку карантину», — зазначають представники музею.

Як і раніше, «Львіварня» працює без вихідних і запрошує у гості всіх охочих! Відкрити дивовижний світ пивоваріння з безпекою для здоров’я може кожен мешканець або гість Львова з 10:00 до 19:00, за адресою вул. Клепарівська, 18. Вхід на територію тільки в масках.

Львіварня

«Львіварня» — один із найсучасніших музейних комплексів, відповідних якому немає в Україні. Логіка експозиції і текстів екскурсії проста — у «Львіварні» зібрано все цікаве, що стосується Львова та пива. Частина експонатів ігрові та інтерактивні: жива гравюра, театр тіней, 3D-голограма. Завдяки інтерактивним експонатам кожен з відвідувачів може відчути себе справжнім пивоваром, зануритися в історію пива, дізнатися більше про процес пивоваріння, продегустувати 12 видів кегового пива і навіть створити свій власний сорт!



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.