2 горнятка кави на добу від ожиріння

Жінки, які п’ють 2-3 горнятка кави на добу, як показало дослідження, мають менше абдомінальних та загальних жирових відкладень. Відомо, що висновки були зроблені за результатами аналізу даних жінок 20-44 років. Для цієї вікової групи показники ступені ожиріння були знижені на 3,4%, при щоденному споживанні 2-3 горняток кави. Для вікової групи жінок 45-69 років, які пили 4 горнятка і більше, зниження становило 4,1%.

Горнятко кави

У середньому відсоток жирових відкладень для жінок зі всіх вікових груп при споживанні кави об’ємом 2-3 горнятка на добу був знижений на 2,8%. Причому, ефект не залежав від наявності кофеїну у напої. У чоловіків ця закономірність працювала не так наочно. Чоловіки 20-44 років, які пили 2-3 горнятка кави на добу, мали на 1,3% менше загального жиру і на 1,8% менше абдомінального жиру порівняно з чоловіками, які не пили каву взагалі.

Кава з кемексу

Зі слів вчених, у каві містяться біологічно активні сполуки. Саме вони допомагають регулювати вагу. І кофеїн тут не настільки важливий. Теоретично можливо виділити дані сполуки та включити їх у терапію ожиріння.

Людина п'є каву



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.