Божевільні дієти голлівудських зірок

Голлівудські зірки змушені постійно змінювати свою вагу заради ролей у кіно, причому часто їм потрібно схуднути у дуже короткі терміни. Позаяк багато знаменитостей використовують з такою метою виснажливі дієти, які вражають своїм божевіллям і незбалансованістю, але стають популярними у простих людей, які прагнуть слідувати своїм кумирам, навіть якщо знають, що дуже низька калорійність подібних жорстких систем харчування може швидко викликати збій у метаболізмі. Давайте нагадаємо дієти зірок, про які варто забути.

Шеф-кухар

Монодієта Кім Кардаш’ян

Це цілий клас систем харчування. Їх сенс цілком зрозумілий: виключити з раціону будь-яку їжу, крім одного-єдиного продукту: грейпфрут, гречка, кефір або шоколад. За допомогою такого способу дуже любить худнути зірка реаліті-шоу та інстадіва Кім Кардаш’ян. Однак дотримуватись подібної дієти не рекомендовано. Усі лікарі категорично проти таких способів схуднути, оскільки про збалансованість і мови бути не може, зате синдром подразненого кишківника та інші розлади травлення гарантовані.

Грейпфрут

Дієта на дитячому харчуванні Різ Візерспун

Це одна з найбільш дивних, але чомусь неймовірно популярних дієт у Голлівуді. Згідно з цією системою харчування, яку особливо полюбляє акторка Різ Візерспун, їсти можна тільки пюре, супи та каші для малюків. При цьому прийомів їжі може бути аж 14. Лікарі попереджають, що така дієта не дуже корисна, адже організм дорослої людини та малюка радикально відрізняються, позаяк недивно, що у дитячому харчуванні відсутні багато необхідних поживних речовин, та й порції у пляшечках є дуже маленькими. Як результат вас очікують постійна втома, слабкість, апатія, та й дефіцит заліза гарантовано.

Малюк їсть

Алкогольна дієта Леді Гаги

Екстравагантна співачка змогла схуднути на дієті, яка передбачає споживання в якості їжі виключно віскі, близько 14 кг. Вигадав дану систему харчування один з її бойфрендів, який запропонував їй при появі голоду, зокрема у робочий час, пити віскі. І займатися спортом. При цьому похмілля не повинно бути перешкодою для тренувань. Говорити про те, що нічого корисного у цій дієті немає, навіть не потрібно.

Келихи з віскі

Дієта GOOP Cleanse Гвінет Пелтроу

Акторка сама вигадала цю систему харчування і є її адептом №1. Здавалося б, у ній немає нічого поганого - сироїдіння у чистому вигляді: їж тільки натуральні і термічно необроблені овочі та фрукти - і жодних продуктів тваринного походження, на кшталт м’яса, риби, молочних виробів та яєць. Проблема в іншому: протягом 3 тижнів можна їсти лише 1 раз на добу, що не дуже корисно для травного тракту і здоров’я загалом.

Смузі

Вода з лимоном і каєнським перцем Наомі Кемпбелл

Один з найяскравіших прикладів Наомі Кемпбелл. Являючись загалом прихильницею здорового способу життя, зірка модельного світу час від часу вдається до суворих дієт. В одному з інтерв’ю Наомі розповіла про те, що за пару тижнів до зйомок може схуднути на 10 кг. Таємниця проста: немає їжі. Є вода з лимоном і каєнським перцем. Такий спосіб зниження ваги не можна назвати здоровим. Голод і каєнський перець з лимонним соком неодмінно приведуть до гастриту, а ниркам та печінці буде завдано такої шкоди, що організм ще довго не зможе відновитися.

Лимон, імбир і каєнський перець

Дієта на полуниці та ананасах Джонні Деппа

Джонні Деппу перед зйомками фільму “Похмурі тіні” необхідно було різко схуднути, і заради цього він їв лише полуницю та ананаси, запиваючи їх зеленим чаєм. Відомо, що цей напій володіє потужним сечогінним ефектом, але коли його занадто багато, з організму вимиваються багато мікроелементів, у тому числі й ті, які необхідні для правильної роботи серця. Про поживні речовини такої дієти взагалі нема що говорити. Вагу можна скинути, але і про здоров’я водночас доведеться забути.

Полуниці, ананас, зеоений чай

Фруктова дієта Ліндсі Лохан

Популярна на початку нульових акторка завжди була відома своєю стрункістю, але потім захопилася алкоголем і забороненими речовинами та втратила форму. Однак Лохан змогла взяти себе в руки та схудла на 12 кг. Правда замість збалансованого харчування вона вибрала фруктову дієту. Її добовий раціон складався з 400 г фруктів (2 яблука) і свіжого соку. Цей спосіб зниження ваги - швидкий шлях до гастриту, а якщо його не лікувати, то ймовірне і утворення виразки шлунку.

Два яблука

Сашимі та ягоди Вікторії Бекхем

Це перевірений спосіб схуднення від Вікторії Бекхем. Зірка не раз заявляла, що саме за допомогою сашимі та ягід полюбляє знижувати вагу. Однак присутність у раціоні термічно необробленої риби у великих кількостях може стати причиною багатьох інфекційних захворювань, а відсутність клітковини в раціоні приведе до проблем з травленням.

Сашимі



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.