Улюблені страви голлівудських зірок

В умовах карантину одна з головних вечірніх розваг - перегляд гарного фільму. Старого чи нового - зовсім не важливо, головне, щоб сюжет був захопливий і гра акторів переконливою. І тут виникає закономірне питання: і що їдять голлівудські зірки? Здається, що всі вони сидять на суворих дієтах та харчуються виключно салатним листям, однак це далеко не завжди так. Давайте дізнаємося улюблені страви, від яких зірки відмовитися не в силах.

 Надпис Hollywood

Мерлін Монро

Акторка терпіти не могла солодощі та випічку - один їх аромат викликав у неї відразу, тому замість будь-яких цукерок і тістечок вона надавала перевагу шампанському. Цим Мерилін завдячувала своєму модельному минулому та напівголодному дитинству. І якщо з напоєм більш-менш все було зрозуміло, то виділити улюблену страву зірки було важко. Одне відомо напевне - вона була запеклою прихильницею м’яса, позаяк стейк або біфштекс і салат були для неї ідеальною їжею на сніданок, обід та вечерю. Іноді свою м’ясну дієту зірка розбавляла рибою та морепродуктами.

 Стейк з салатом

Елізабет Тейлор

Протягом всього свого життя Тейлор зневажала дієти, вважаючи їх причиною поганого настрою і депресії. При цьому, будучи запеклою гедоністкою, зірка всіляко намагалася скоротити свій звіриний апетит і не набрати вагу. Особливо полюбляла Елізабет сири, зокрема овечі, ньокки та пасту. Окреме місце у її серці було відведене стейку “Ізабелла”, який готував їй один з її чоловіків Річард Бартон за своїм власним рецептом.

 Овечий сир

Одрі Хепберн

Легка та витончена Одрі все життя виглядала тендітною ланню. Здавалося, що вона харчувалась тільки листям салату, яблуками та дієтичними стравами. Втім все було точнісінько навпаки. Ранок вона починала з горнятка кави лате і тістечка “Мадлен”, а потім могла запросто поснідати ще раз - і знову якоюсь випічкою. Не нехтувала акторка і спагетті з томатами, і шоколадом, але найбільш улюбленим її продуктом була картопля. Зі слів зірки, цей овоч був невід’ємною частиною її життя, і як без нього обходитись вона не уявляла, а своєю найбільш улюбленою стравою вона вважала картоплю з копченим лососем.

 Деруни з копченим лососем

Лайза Мінеллі

Мінеллі відома своєю величезною прихильністю до слов’янської кухні. Вона ніколи не сиділа на дієтах, була байдужа до салатів, надаючи перевагу наваристим стравам з грибами чи м’ясом. Найбільш улюбленою з них був гуляш, який акторка готувала самостійно. Це була її коронна страва, з якою вона могла провозитися 2-3 години і ще добу після цього настоювати. Подавала до столу зірка її виключно з жирною сметаною й оголошувала, що нічого смачнішого у світі ще не придумали.

 Гуляш

Принцеса Діана

І хоча принцеса Діана не голлівудська зірка, вона - мати двох найпопулярніших принців Великобританії та й всього світу, і тому заслуговує потрапити в цей огляд. Леді Ді не один раз зізнавалася, що зовсім не вміє готувати, ненавидить протокольні застілля, надаючи перевагу скромним обідам в родинному колі. Готував для неї особистий кухар, який працював з нею протягом 15 років. Він знав, що Діана досить стримана у їжі і практично завжди дотримувалась суворої дієти, щоб залишатися максимально стрункою. Тому він готував для неї виключно легкі страви, серед яких фаршировані овочі, яйця пашот, цукіні і баклажани. А ще креветки з королівською назвою “Генріх IV”.

 Яйце пашот на тості

Майкл Джексон

Смакові вподобання короля поп-музики були досить дивними, вони були багато в чому дитячими і ніби заснованими на протилежностях. Особистий шеф-кухар зірки Мані Ніалл називав його “вегетаріанцем, який не любить овочі”, зате досить небайжужий до піци. Джексон не любив пасту, обожнював солодощі та кленовий сироп, але при цьому не любив шоколад і цукор. А найбільш улюбленою стравою співака був пиріг з солодкою картоплею, який у результаті навіть був опублікований у книзі “Кулінарна книга померлих знаменитостей” Роберта Френка Декаро.

 Пиріг з солодкою картоплею

Брітні Спірс

Одна з найвідоміших прихильниць шоколаду в Голлівуді. Зірка то худне, то поправляється, але незмінно залишається вірною улюбленим солодощам. Вислів, який від неї не раз чули журналісти: “Шоколад! Багато шоколаду! Шоколад з карамеллю! Коли я голодна, я не можу відмовитись від Снікерсу або драже M&M’s”. Також співачка небайдужа до фастфуду і не вважає за потрібне приховувати цей факт від інших.

 Батончик Снікерс

Скарлетт Йоханссон

Зірка “Месників” не раз зізнавалася, що небайдужа до мексиканської кухні, особливо полюбляє вона гострі страви. На думку Йоханссон, спеції та прянощі допомагають їй залишатись стрункою. Особливо вона полюбляє класичний буріто з м’ясом, томатами та пікантним соусом.

Буріто

Том Круз

Зірка - палкий прихильник італійської кухні, до того ж й сам чудово вміє готувати. Серед його гастрономічних фаворитів, звісно ж, італійська паста й равіолі, якими від часто пригощає друзів.

 Равіолі

Пенелопа Крус

Струнка та мініатюрна іспанка Пенелопа Крус на заздрість колегам практично в будь-якій їжі собі не відмовляє. Коли її запитують, якої дієти вона дотримується, акторка незмінно відповідає: “Коли я працюю, мені потрібно багато енергії. Я люблю все жирне і смажене. Обожнюю піцу, ситні страви з рису і макаронів”.

 Піца

Анджеліна Джолі

Джолі - натура витончена, позаяк недивно, що вона надає перевагу французькій кухні. Вона дотримується здорового способу життя і принципів правильного харчування, і її улюблені устриці та традиційний марсельський суп буйабес ідеально вписуються в них.

 Устриці

Джуд Лоу

Красунчик британського походження грає супергероїв і сильних чоловіків, але й у нього є свої маленькі слабкощі. Зірка заявляє, що обожнює перекушувати вночі, причому ідеальний варіант для нього - джанкфуд, ще й досить жирний. Його улюблена страва, одна з небагатьох, яку він і сам до того ж вміє готувати - сендвіч з помідорами і беконом, щедро заправлений майонезом.

 Сендвіч з помідорами і беконом



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.