Булочки до чаю від англійської королеви

Шеф-кухар з Великобританії Даррен Макгреді, який 11 років пропрацював у королівській родині, розповів рецепт улюбленого десерту королеви Єлизавети II - English Tea Scones (Англійські булочки до чаю).

Англійські булочки до чаю з джемом і сметаною

Для приготування англійських булочок до чаю необхідно взяти ¾ склянки борошна, 100 г вершкового масла, ½ склянки цукру, 4 ч.л. розпушувача для тіста, 1 яйце, ¾ склянки молока і один жовток.

Кухар розповів: “Змішайте у мисці борошно, цукор, розпушувач і масло. Маса повинна бути схожа на дрібну крихту. Потім зробіть у центрі заглиблення і додайте яйце, після чого вливайте молоко. Після замішування тісто повинне відлипати від посуду”.

Англійські булочки до чаю

Після чого необхідно розкачати тісто на товщину 2 см. Із тіста вирізати кола і викласти на деко, змастивши зверху збитим яєчним жовтком. Булочки потрібно випікати 15-20 хв при температурі 175 градусів.

Зі слів Макгреді, булочки можна розрізати і намастити маслом і джемом. За його ствердженням, Єлизавета II мастить джем на нижню половинку, а масло на верхню частину булочки.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.