Готуємо теплі салати з осінніх овочів

Гранат, гарбуз та авокадо

Запечіть скибочки гарбуза в духовці при температурі 200 градусів, потім змішайте у боулі разом з авокадо, зернами гранату, руколою, шматочками горіху пекан і фісташками. Заправте салат дресінгом з оливкової олії і бальзамічного оцту з краплиною лимонного соку.

Салат з гранату, гарбуза та авокадо

Цвітна капуста і полба

Посмажте на грилі або запечіть цвітну капусту, потім додайте до вареної полби, в’ялених томатів і оливок каламата. Перед подачею прикрасьте салат скибочками авокадо і подавайте, заправивши оливковою олією і білим винним оцтом.

Салат з цвітної капусти і полби

Броколі, кіноа та батат

Запечіть броколі і шматочки батату в духовці, зваріть кіноа. Змішайте з листям кучерявої капусти, сиром фета і нутом. Подавайте салат, використавши у якості заправки кунжутну олію - так страва вийде більш ароматною.

Салат з броколі, кіноа та батату

Картопля, стручкова квасоля і кіноа

Запечіть картоплю і стручкову квасолю, потім перемішайте з вареним кіноа. Додайте гарбузове насіння та авокадо. Для заправки змішайте червоний винний оцет, оливкову олію, діжонську гірчицю, морську сіль і свіжемелений перець.

Салат з картоплі, стручкової квасолі і кіноа

Інжир, прошутто та булгур

Зваріть кіноа, потім додайте до нього куркуму, сіль і перець. Змішайте в боулі смажений нут, інжир, прошутто, червону цибулю, сир фета і фісташки. Подавайте салат, заправивши дресінгом з меду, оливкової олії та бальзамічного оцту.

Салат з інжиру, прошутто та булгуру

Сочевиця, батат і сир

Запечіть батат і зваріть сочевицю. Змішайте інгредієнти разом, додавши тушкований кейл і шматочки сиру. Подавайте салат з заправкою із оливкової олії, соєвого соусу та крпалини меду.

Салат з сочевиці, батату і сиру

Фенхель, апельсин і червона цибуля

Запечіть фенхель в духовці. Наріжте м’якоть апельсину на шматочки і червону цибулю на кола. Змішайте з фенхелем і подавайте салат, використовуючи заправку з кисло-солодкого соусу, оливкової олії та морської солі.

Салат з фенхелю, апельсину і червоної цибулі

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.