Український стартап Neoven - портативна піч 4-в-1

Український стартап Neoven Electronics і його витвір - компактна піч для підігрівання їжі - зібрали на Kickstarter майже у 5 разів більше, ніж планували - $89 тисяч.

Прилад Neoven

Що це таке

Neoven - це компактна платформа, до якої підключаються різні модулі. На вибір є модуль печі для підігрівання їжі, чайника, холодильника і міксера. Також до комплекту входять харчові контейнери, а для вилок і ложок є спеціальний відділ.

Neoven не займає багато місця, позаяк її можна взяти з собою на роботу, на навчання, в дорогу або на пікнік. Наприклад, покладіть у контейнер їжу, а коли прийде час - увімкніть підігрів. Замість мікрохвильової печі Neoven всього за 5 хвилин підігріє ваш обід.

Така ж схема роботи і з іншими модулями. Правда, платформа вміщує тільки один модуль або контейнер.

Керування відбувається через додаток у смартфоні. Кришку приладу можна використовувати у якості таці, а для транспортування додається симпатичний чохол.

Модулі приладу Neoven

Як працює

Прилад працює від 2 батарей 6000 мАг, які заряджаються за 2 години. Цього повинно вистачити на 5 днів, якщо використовувати піч двічі на добу. Для підігрівання їжі у Neoven використовується метод індукційного нагрівання. Саме нагрівання відбувається тільки в основному модулі, куди необхідно вставити контейнер з їжею.

У додатковий відділ можна встановити контейнер з овочами або фруктами або підключити змінний модуль. Модулі з’єднуються з приладом за допомогою магнітних контактів, що спрощує збірку та робить її надійною. Також розробники передбачили відділ для столових приборів, солі, цукру і спецій.

У мобільному додатку є 2 режими ввімкнення печі: терміновий або за таймером. Час підігрівання їжі по замовчуванню становить 5 хвилин.

Прилад Neoven

Яка вартість

Це був перший пілотний збір передзамовлень на прилад, який провели на Kickstarter. Neoven з одним модулем для нагрівання їжі обійшовся у $179, а повний комплект з усіма модулями оцінили у $279.

Початково розробники планували зібрати $20 тисяч, а у результаті кампанії сума виявилась набагато вищою - $89 тисяч. Перші поставки плануються на липень 2020 року.

Окрім того, стартап уже отримав пропозиції про постачання приладу до 20 країн, серед яких Південна Корея, США, Китай, Нова Зеландія, Голландія, Німеччина та інші.

Найближчим часом компанія готується закінчити перший інвестиційний раунд на суму $100 тисяч, при оцінці компанії в $1 мільйон. Сума інвестицій буде спрямована на виробництво, а також міжнародний старт продажів приладу, насамперед на американській платформі Amazon і з допомогою локальних дистриб’юторів.

Жінка використовує Neoven



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.