Фрукти, які врятують вас і вашу фігуру у спеку

Якщо вам здається, що ви недостатньо схудли за ці пекельні тижні, ми підготували для вас список з 5 фруктів і ягід, які будуть корисними в усіх значеннях: від схуднення до нормального перенесення спекотного дня, коли не хочеться взагалі нічого. Мова не йде про супердорогі суперпродукти, а доступні прості фрукти, про які ми чомусь так часто забуваємо. Коли у +35 зовсім не хочеться їсти, спробуйте наступне.

Фрукти

Ананас

Ананас містить невелику кількість калорій порівняно з іншими фруктами. Також фрукт містить клітковину, яка змушує нашу систему травлення швидко працювати, що приводить до прискорення метаболізму і, як результат, до безпечної втрати ваги.

Ананас

Абрикос

Цей фрукт пришвидшує метаболізм, є низькокалорійним та містить велику кількість харчових волокон, що допомагає швидко втратити зайву вагу. Також абрикоси допомагають підтримувати потрібний рівень води в організмі, а наявні у фруктах вітаміни та мінерали приводять до нормалізації ваги.

Абрикос

Груша

Груша - багате джерело вітаміну С. Завдяки тривалому процесу перетравлювання відчуття насичення не дасть вам швидко зголодніти. Грушеві волокна допомагають сповільнити засвоєння цукру у крові та покращують метаболізм. Регулярне споживання фрукту допоможе контролювати рівень холестерину. Груші можна їсти у якості перекусу між основними прийомами їжі.

Груша

Апельсин

Апельсин містить менше 47 ккал на 100 г. Окрім того, фрукт містить добову норму вітаміну С. Сік виводить з організму токсини та покращує травлення. Апельсин містить кальцій, лимоноїди, клітковину, біофлаваноїди, фолієву кислоту і калій, що не тільки допоможе у схудненні, а й при в міру регулярному споживанні покращить загальний стан здоров’я.

Апельсин

Чорниця

 Чорниця містить 44 ккал на 100 г продукту і багата на антиоксиданти. Також у ній міститься аскорбінова кислота, калій, марганець і клітковина, корисна для травної системи. Дубильні речовини чорниці нормалізують травлення, зменшуючи стрес організму при обмеженому раціоні.

Чорниця

Також, у нагоді стануть корисні натуральні освіжаючі напої - https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/gotuyemo-korysni-osvizhayuchi-napoyi.



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.