Какао масло для зменшення апетиту

Адепти здорового харчування протягом останніх декількох місяців звернули свою увагу на какао масло у формі брикетів. Причому ЗСЖ- інфлюенсери їдять какао масло, а не використовують для зволоження шкіри (хоча від останнього ефект також чудовий). Експерти відмічають, що, завдяки особливій обробці, тверде масло какао зберігає багато корисних властивостей і, що дуже важливо, ефективно борется з відчуттям голоду. Перед тижнем застіль такий суперфуд у раціоні чудово рятує від переїдання та появи зайвої ваги.

Пачка з порційним какао маслом

Масло какао повністю складається з рослинних жирів, у ньому багато поживних речовин, антиоксидантів. До того ж воно збалансовує гормони, які регулюють настрій. Цікаво, що, на відміну від масла, яке використовується для створення шоколаду, масло-суперфуд виробляється шляхом холодного віджиму та зберігає максимум поживних речовин і ферментів.

У жовтих брикетах містяться також олеїнова, пальмітинова і стеаринова кислоти, які є потужними антиоксидантами і боряться з вільними радикалами. Ці компоненти також чудово впливають на шкіру зсередини, даруючи їй еластичність і тонус.

Пастилки какао масла

У порції какао масла (близько 15 г) міститься приблизно 130 ккал. Такий своєрідний перекус суперфудом за годину до вечері подарує відчуття ситості, і за столом вам вже не захочеться з’їсти багато.

Баночки з какао маслом

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.