Таємниці дієти принцеси Діани

Принцеса Діана вийшла заміж за спадкоємця британського престолу принца Чарльза у 1981 році. І на час свого перебування у палаці була особливо обережною зі своєю дієтою. Зі слів Даррена Макгреді, який був королівським шеф-кухарем, Леді Ді надзвичайно ретельно переглядала раціон.

Принцеса Діана з принцем Вільямом

В інтерв’ю Sunday Evening Post він стверджував, що принцеса зазвичай починала кожний день з грейпфруту, тосту з маслом і мюслі.

У Діани було 2 особливо улюблених страви для обіду, які вона часто їла та вважала виключно корисними і дієтичними. Перша - запечений болгарський перець з грибами, рисом, кабачками, моцарелою та пармезаном. Ця страва зазвичай доповнювалась томатно-перцевим соусом.

Друга улюблена страва Діани - так звана Яєчна Сюзетт. Це запечена картопля зі шпинатом, яйцем-пашот і голландським соусом.

Принцеса Діана займається благодійністю

У 1981 році з офісом Діани зв’язався Йоганнесбурзький будинок для людей похилого віку, який попросив її внести свій вклад у нову книгу рецептів. Принцеса тоді несподівано згадала, що одна з її улюблених страв - це борщ та порекомендувала додати її.

Єдиний виняток з раціону Діани - червоне м’ясо. Вона ніколи не їла яловичину та свинину, і тільки зрідка - баранину, коли приймала гостей. Але переважно це були курка, риба або вегетаріанські страви.

Мама Гаррі та Вільяма час від часу тішила себе улюбленим десертом - пудингом з хлібом та маслом. Втім, дозволяла собі лише крихітну порцію і тільки коли була вдома одна.

Принцеса Діана на бенкеті

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.