Що їдять знаменитості

Зірки встановлюють тренди. Свідомо чи ні, вони створюють моду на стиль одягу, колір волосся, продукти харчування. Давайте дізнаємося, які улюблені продукти у знаменитостей.

Вікторія Бекхем перекушує морськими водоростями

Традиційний перекус красуні Вікі - морські водорості, особливо ламінарія. Недивно, адже 100 г морської капусти містить всього 5 калорій. Окрім того, вона не тільки внесе різноманіття у звичне меню, а й збагатить раціон вітамінами, великою кількістю йоду, мікро- та макроелементами.

Вікторія Бекхем

Демі Мур п’є зелений чай без кофеїну

У зеленому чаї кофеїну більше, ніж у каві, якщо це не чай-декаф. Саме його п’є Демі Мур. Кофеїн там все-таки є, але не більше мізерних 0,4%. Зірку не турбує, що після обробки діоксидом вуглецю або етилацетамом терпкий смак, аромат і користь напою (у тому числі від антиоксиданту від назвою катехін) практично видаляються разом з кофеїном. З іншого боку, цілюща сила зеленого чаю проявляється, тільки якщо вливати в себе не менше 7 чашок на добу.

Зелений чай

Гвінет Пелтроу використовує продукти бджільництва

Королева здорової їжі Гвінет Пелтроу протягом багатьох років розповідала про правильне харчування через свій блог і книги. Довірою зірки користуються сирий мед, прополіс і пилок. Мед Пелтроу їсть з сирами, додає у мюслі та шоколадні цукерки, пилком посипає смузі та йогурти з ягодами. Із прополісу, бджолиного воску, олій календули і лаванди вона готує бальзам для губ, а бджолиною отрутою лікує подряпини.

Гвінет Пелтроу

Кеті Перрі їсть гриби

Співачка обожнює гриби, особливо трюфелі, і запевняє, що може з’їсти цілу тонну. Однак улюбленими ласощами знаменитість тішить себе дуже рідко (чому невідомо). Для вегетаріанки Перрі трюфелі, шампіньйони та шиітаке є незамінним джерелом протеїнів і глікогенів (достатньо їсти їх 3 рази на тиждень), завдяки чому гриби називають “рослинним м’ясом”. А ось холестерину та крохмалю у них зовсім немає.

Гриби

Джулія Робертс вирощує капусту кале

Зірка вирощує органічну кале у своєму саду в Нью-Мехіко і годує нею. всю свою родину. Кучерява капуста - це низькокалорійне джерело незамінних амінокислот, бета-каротину, вітамінів С і К, заліза. У ній багато сульфорафану та індол-3-карбінолу (ці речовини блокують ріст ракових клітин) і кальцію більше, ніж у молоці. Через високий вміст білка кале називають “новою яловичиною”. Незважаючи на легкість, капуста настільки поживна, що під час Другої Світової війни врятувала Британію від голоду.

Джулія Робертс

Брітні Спірс любить шоколад

Брітні зізнається, що жити не може без шоколаду, причому споживає його, порушуючи заповіді дієтологів, у величезних кількостях. Серед фаворитів співачки - Snickers, M&Ms, Twix, молочні кульки Hershey’s Whoppers і білий шоколад з печивом Hershey’s Cookies & Cream. Вміст какао у цих солодощах мінімальний, але знаменитість їсть їх, тільки коли дійсно голодна.

Цукерки M&Ms

Аманда Сейфрід готує зелений смузі

Подрібніть у блендері по 100 г шпинату і кале, трохи листя петрушки, додайте до отриманого пюре сік з 1 огірка, 2 яблук і 1 лимону. Залежно від вподобань, у рецепт можна додати шпинат, селеру, паростки духмяного горошку, броколі, моркву, ананас, апельсин, грушу, м’яту, імбир. Головне, щоб зелені та овочів було не менше 70%. Вийде green juice, джерело енергії, стимулятор метаболізму та улюблений детокс-напій мешканців Голлівудських пагорбів, зокрема Аманди Сейфрід. На відміну від соку, смузі зберігає корисні харчові волокна. Чудовий варіант для тих, хто не любить овочеві супи та салати.

Аманда Сейфрід

Мадонна п’є кокосову воду

Не так давно Мадонна поклялась у вірності новому освіжаючому напою, і з тих пір кокосова вода по популярності наздоганяє зелені смузі. 50-річна поп-зірка навіть інвестувала 1,5 млн доларів у популярний бренд Vita Coco. Напій без холестерину з низьким вмістом вуглеводів - ще одна складова здорового способу життя зірки.

Кокосова вода

Селена Гомес надає перевагу манго

Дослідження показують, що плоди манго корисні для підтримання здорового серцевого ритму і зниження рівня поганого холестерину. Вони містять харчові волокна, калій, вітаміни А, С і Е (половина добової норми у 100 г), ферменти та антиоксиданти. Окрім того, цей фрукт зі смаком одразу персика, моркви та апельсину захищає від багатьох хвороб: Альцгеймера, лейкемії, раку шлунку та грудей. Навряд чи 21-річна Селена про це задумується, але ми можемо бути спокійні за здоров’я знаменитості.

Селена Гомес

Камерон Діас обожнює картоплю фрі

Фанати фаст-фуду можуть заспокоювати себе новим виправданням. Femme fatale нового фільму Рідлі Скотта “Радник” обожнює інтриги та Ferrari, а Діас, яка виконала її роль, - картоплю фрі, причому щедро посипану сіллю. Зірка зізнається, що ковтає її, не пережовуючи. Ця любов існує без шкоди для фігури завдяки великій кількості свіжих овочів у меню Камерон і тому, що картопля потрапляє до неї на тарілку тільки у першій половині дня.

Картопля фрі

Міранда Керр ласує смаженою куркою

Взагалі супермодель за здорове харчування, але навіть ангел Victoria’s Secret час від часу дозволяє собі скуштувати заборонений плід. У випадку з Мірандою це смажена курка. Таємниця знаменитості у ретельному пережовуванні кожного апетитного шматочка: чим повільніше їси, тим швидше будеш ситий.

Міранда Керр

Бейонсе любить чорну ікру

Замість шампунів та кремів для обличчя з екстрактом чорної ікри Бейонсе надає перевагу натуральній ікрі осетра або білуги на своєму столі. Мабуть, зірці відомо, що цей люксовий продукт стимулює утворення колагену. А ще в чорній ікрі вітамінів та мінералів стільки, що вистачить на весь кордебалет Бейонсе.

Чорна ікрв



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.