Улюблений напій Меган Маркл

Меган Маркл відома своєю пристрастю до гурманської та, переважно, здорової їжі. Відомо, що ще до заміжжя вона серйозно взялася за раціон принца Гаррі, завдяки чому він скинув вагу. У своєму блозі The Tig вона часто ділилася улюбленими рецептами,а також розповіла, що їсть на сніданок, обід та вечерю. А вже у шлюбі Меган випустила власну кулінарну книгу. А що відомо про улюблений напій досить вибагливої у їжі герцогині?

Келих вина

В інтерв’ю The New Potato Меган Маркл розповіла, яким напоєм вона полюбляє закінчувати ланч або вечерю. Тоді вона відповіла виданню: “Боже, як я люблю вино - особливо насичене червоне”. До речі, розгадка ховається у назві її блогу. А ви знали, що сайт було названо не честь її улюбленого вина - Tignanello? “Пам’ятаю, як вперше спробувавши це вино, відчула щось на кшталт просвітлення - я раптом зрозуміла всі ці нюанси, які люди завжди описувати у вині: всі ці шари, тонкощі аромату… Це був такий wow-момент, що я вирішила назвати свій проект The Tig як метафора для всіх подібних моментів у житті”. Меган також згадала, що одне з її guilty pleasures - келих вина у поєднанні з шоколадним десертом.

Вино Tignanello і Меган Маркл

Так, більшість друзів знають герцогиню Сассекську як прихильницю вина, втім це далеко не єдиний напій, який вона полюбляє. Меган Маркл додала: “Якщо мова йде про коктейлі, то я люблю пряні версії, наприклад, Негроні”.

Коктейль Негроні

А в якості безалкогольного варіанту - тепла вода з лимоном, щоб прискорити метаболізм.

Вода з лимоном



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.