Гіалуронова дієта для гарної шкіри

Суворі дієти, які обіцяють скинути 10 кг за місяць, вже в минулому. Така різка втрата ваги приводить хіба що до розладів харчової поведінки, стресу, нездорового кольору обличчя та випадіння волосся. Зараз все більшої популярності набувають системи харчування, які оздоровлюють організм, позитивно впливають на якість шкіри, волосся, нігтів і, що не менш важливо, не псують настрій протягом дня (будьмо відвертими, від вигляду одноманітних порцій курячої грудинки іноді хочеться плакати).

Жінка з гарною шкірою

Не так давно адепти ЗСЖ звернули увагу на дієту з високим вмістом гіалуронової кислоти, тієї самої, яку додають у зволожуючі креми. Сенс цієї системи харчування не в тому, щоб скинути декілька кілограм, а в тому, щоб покращити текстуру та якість шкіри.

Гіалуронова кислота - це високомолекулярний полісахарид, який входить до складу сполучної, епітеліальної і нервової тканин, цей компонент стимулює утворення колагену та еластину, які відповідають за красу шкіри. У рамках дієти організм отримує більше продуктів з гіалуроновою кислотою, що повинно позитивно вплинути на ваше відображення у дзеркалі. Давайте дізнаємось, які продукти повинні бути присутніми в раціоні тих, хто збирається омолодити тіло зсередини та отримати гарну і сяючу шкіру

Формула гіалуронової кислоти

Картопля

Під час дослідження способу життя мешканців маленького японського селища Юзурі-Хара з’ясувалось, що своїм квітучим виглядом вони зобов’язані хорошій екології, низькому рівню стресу та великій кількості картоплі в раціоні. Так, цей овоч - джерело гіалуронової кислоти, вітаміну С та антиоксидантів. Схожими властивостями володіє і солодка картопля - батат. Втім, на користь піде варений плід з правильним гарніром, а ось від картоплі фрі шкіра тільки постраждає, виною тому велика кількість трансжирів.

Варена картопля

Кучерява капуста

Кучерява капуста - ще один продукт з високим вмістом гіалуронової кислоти. Рецепт простого і швидкого салату краси для шкіри: кучерява капуста, оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець.

Салат з кучерявої капусти

Червоне вино

Приємний сюрприз у будь-якій дієті - келих червоного вина під час вечері.

Келих червоного вина

Темний шоколад

Ще один бонус - десерт у списку дозволених продуктів. Темний шоколад йде на користь шкірі.

Чорний шоколад

Червоне м’ясо

Червоне м’ясо багате на гіалуронову кислоту, а в поєднанні з червоним вином це не лише вечеря гурмана, а й турбота про себе.

Стейк

Мигдаль

Якісний білок, клітковина, здоровий жир, вітамін Е та гіалуронова кислота - це все міститься в мигдалі. Ідеальний перекус, з якого боку не подивися.

Мигдаль

Цитрусові

Цитрусові - хороше джерело вуглеводів і тієї ж гіалуронової кислоти.

Цитрусові фрукти

Бульйон з кісток

Популярний суперфуд. Для бульйону беруть кістки тварин, які виварюються протягом декількох годин. Наприклад, яловичі кістки потрібно варити від 24 до 48 годин. Отриманий бульйон дуже корисний для кісток і шкіри.

Бульйон з кісток

 



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.