Готуємо прості та корисні тости на сніданок

Багато хто вважає тости або сендвічі недієтичною їжею, тому різними способами уникають їх. Втім, насправді такий перекус може бути дуже корисним і некалорійним.

Якщо ви любите тости, радимо використовувати цільнозерновий хліб та один з цих топінгів.

Тости з різними топінгами

Тост з рікотою

Якщо ви любите солодке, замініть джем на рікоту - вона багата на білки та менш калорійна. Як додаток використовуйте також улюблені сезонні фрукти та ягоди.

Тост з рікотою

Італійський тост

Зробіть собі смачну брускетту з нарізаними томатами, цибулею та базиліком або руколою. Додайте на тост декілька крапель оливкової олії та дрібку солі - і готово!

Італійський тост

Тост з домашнім сиром

Домашній сир - універсальна начинка для будь-якого сендвіча. З ним ви можете вибрати підходящий для себе варіант, адже їх так багато: з фруктами, зі спеціями, з різними соусами. До того ж домашній сир багатий на білок, тому дасть відчуття насичення надовго.

Тост з домашнім сиром

Тост з хумусом

Замініть крекери на цільнозерновий хліб і додайте зверху хумусу. Він містить багато протеїну і не залишить вас голодним після сніданку.

Тост з хумусом

Тост з авокадо

Це, мабуть. найгарніша та найпопулярніша начинка для сендвіча. І, до речі, дуже корисна. Авокадо багатий на корисні жири та вітаміни, тому швидше нарізайте плід на скибочки, приправляйте - і швидше до сніданку.

Тост з авокадо

Тост з арахісовим маслом і бананом

Ще один варіант для солодкоїжок - сендвіч з корисною і солодкою арахісовою пастою та бананом.

Тост з арахісовим маслом і бананом

Тост з яйцем

Мабуть, найкращий варіант для тих, хто хоче отримати від сніданку все. Вуглеводи із цільнозернового хліба і жири з білками із яєць зарядять вас користю та ситістю на тривалий час. Приготуйте яйце-пашот, просто зваріть або посмажте яйце на пательні, викладіть на шматок хліба - простий і надзвичайно корисний сніданок готовий.

Тост з яйцем



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.