Інгредієнти для салату, що допоможуть схуднути

Якщо ви хочете пошвидше схуднути, слід додати до вашого щоденного салату ці інгредієнти.

Салат

Насіння коноплі

Споживання насіння коноплі у їжу може здатися дивним, але це дуже корисно для здоров'я: насіння містить білки та клітковину, завдяки яким ви швидше наїстеся. А солодкий смак насіння замінить у заправці до салату цукор.

Насіння коноплі

Чилі

Перець чилі не лише зменшує апетит, а й містить капсаїцин - речовину, яка змушує відчути себе ситим, до того ж вона стимулює метаболізм. Ідеальне комбо для схуднення.

Перець чилі

Мигдаль

Один з найбільших недоліків салату полягає у тому, що після нього відчуття голоду настає досить швидко. Жменя мигдалю зробить страву більш ситною та додасть звичному смаку різноманіття.

Мигдаль

Салат мікс

Як відомо, зовнішній вигляд їжі впливає на апетит. Замість того, щоб знову і знову споживати салатне листя, замініть його на молодий шпинат, радічіо або руколу. Додайте кінзу, петрушку та м’яту. Вони зроблять салат ще смачнішим.

 

Рукола

Корисна заправка

Вершкові заправки для салату, звісно, неперевершені, але містять багато калорій. Можна легко приготувати здорову альтернативу самостійно: просто змішайте лимонний сік або оцет з оливковою олією та додайте трохи солі. Виходить дуже смачно.

Заправка для салату

Пісне м’ясо

Не забувайте про білки. Пісне м’ясо, наприклад, смажене курча або індичка, тофу, насіння та горіхи, ідеально підходять для того, щоб зробити салат ситним і ще кориснішим.

Печена куряча грудинка

Авокадо

Авокадо - один з найбільш жирних, але водночас корисних продуктів. Окрім того, він надає салату більше смаку та кремоподібності, оскільки якщо ви додаєте авокадо, потрібно менше заправки.

 

Авокадо

Фенхель

Якщо вам подобається смак лакриці, можна спробувати додати до салату фенхель: вони дуже схожі на смак. Окрім того, фенхель попереджає здуття живота і дарує відчуття легкості після їжі.

Фенхель

Овочевий мікс

Хороший салат - це не тільки зелене листя. Огірки, перець, горох або броколі - це ще більше клітковини. Намагайтеся додавати у салат якомога більше овочів, щоб забезпечити організм ще більшою кількістю вітамінів і корисних речовин.

Овочі

Фрукти

Фрукти не містять жирів і рафінованого цукру - жменя малини, шматочки яблука або груші, зерна гранату - перетворять нудний салат на справжній шедевр.

Фрукти



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.