Корисні гаджети для кухні

Приготування їжі, яке останнім часом стало досить популярним хобі - це не тільки гарна нагода провести час з родиною, а й можливість прокачати свої навички та урізноманітнити меню домашніх сніданків та вечерь. А щоб максимально спростити цей процес, можна придбати пару корисних гаджетів для кухні. Без них, звісно, можна обійтися, але готувати з ними набагато приємніше.

Пересувна плита

Вакууматор

Корисний прилад, який зручно використовувати для упаковки продуктів харчування у поліетиленові пакети. Він дозволяє продовжити термін їх придатності, оскільки майже повністю видаляє кисень і створює непридатні умови для розвитку хвороботворних мікробів, а також допомагає економити місце у холодильнику та зберігати продукти.

Вакууматор

Електричний вінчик

Доступний гаджет, який знадобиться тим, хто часто п’є каву вдома і не хоче обмежуватися фільтром чи американо. Вінчиком можна збивати і невеликі об’єми вершків для випічки або десертів.

Електричний вінчик

Яйцеварка

Компактна яйцеварка для сніданку на одного чи двох людей допоможе нарешті приготувати яйця з достатньо рідкими або, навпаки, твердими жовтками. Потрібно тільки додати необхідну кількість води і встановити таймер.

Яйцеварка

Точилка для ножів

Головне на кухні справжнього шефа (нехай і домашнього) - гарно наточені ножі для різних видів продуктів. Простий прилад коштує недорого (знайти її можна майже у кожному магазині), а прослужить багато років і дозволить завжди тримати робочі інструменти в порядку.

Точилка для ножів

Блендер

Корисний прилад не тільки для тих, хто звик зранку пити смузі (хоча, чому б і ні), а й для приготування різноманітних страв. Наприклад, у блендері зручно подрібнювати інгредієнти для песто чи начинок пирогів, збивати білки для безе або навіть замішувати тісто. Головне - вибрати гаджет з кількома насадками для збивання і подрібнення.

Блендер

Овочечистка

Найбільш безпечний та простий спосіб почистити моркву, буряк, картоплю та інші овочі і коренеплоди від шкірки. Заодно гаджет знадобиться і для тонкого нарізання продуктів - наприклад, якщо хочеться приготувати веган-спагетті з кабачків або їстівні прикраси для страв.

Овочечистка

Терка з контейнером

Вона є набагато зручнішою за звичну трикутну терку, при контакті з якою стружка сиру або цедра лимона розлітаються по всім поверхням кухні. Також, прилад можна використовувати для соковитих овочів, щоб сік одразу стікав у контейнер.

Терка з контейнером

Форма для ліпки пельменів чи вареників

Спільна ліпка пельменів чи вареників - гарна розвага для друзів та родини, досить медитативна, із ситним смачним результатом. Щоб створити ідеальні равіолі, вареники та пельмені, зручно використовувати спеціальну форму - так краї тіста щільно зліпляться, а вироби вийдуть акуратними.

Форма для ліпки пельменів та вареників

Електрична кавомолка

Прилад швидко подрібнює зерно, поширюючи спокусливий аромат свіжої кави на весь дім. Окрім зерна кави, в кавомолку можна викласти спеції - наприклад, якщо ви часто готуєте домашні соуси. Ручна кавомолка буде дешевшою, але потребує певних зусиль при кожному процесі помелу.

Електрична кавомолка

Щипці для спагетті

Чудовий гаджет для всіх прихильників пасти. За допомогою щипців дуже зручно виймати довгі спагетті порціями, а потім акуратно викладати у тарілки. Втім, стануть у нагоді щипці і для витягання фрикадельок або інших некрупних продуктів - навіть пельменів чи вареників.

Щипці для спагетті



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.