Пісні продукти, на які слід звернути увагу

Як зробити пісне меню збалансованим і корисним? Давайте дізнаємось, на які дозволені у піст продукти слід звернути увагу.

Локшина і рис ширатакі

Безвуглеводна локшина із водоростей немає вираженого смаку, але, завдяки структурі скляної локшини, цей продукт дуже добре смакує з пісними соусами.

Локшина ширатакі

Темпе

Ферментована соя буде слугувати додатковим джерелом білка під час посту. Тушкуйте з овочами і грибами.

Темпе

Горіхова паста

Паста з перетертих спеціальним способом горіхів або насіння. Її можна використовувати для приготування пісних соусів (наприклад, можна розбавити водою і додати часник) або замість десерту. Звертайте увагу на склад продукту: корисними будуть пасти без цукру, меду та сиропів. А ще вибирайте найбільш насичені мікроелементами, з гарним співвідношенням жирів і вуглеводів горіхи: краще - пекан, макадамію і бразильський горіх. Мигдаль багатий на вітаміни та мінерали, що дуже потрібно у пісному меню, при цьому смачний і досить калорійний. Його легко переїсти, будьте обережні.

Паста з кеш'ю

Конопля і продукти з неї

Рекордсмен із вмісту білків серед пісних продуктів. Додавайте насіння у салати, шукайте конопляні пасти, додавайте у каші та випічку.

Конопляна паста

Ферментовані продукти

Квашена капуста, наприклад - це вітамін С, янтарна кислота та основа для творчості. Наприклад, спробуйте змішати її з авокадо.

Квашена капуста



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.