Небезпечні дієти голлівудських зірок

Найбільш простий та ефективний спосіб бути струнким та гарним - правильне харчування і фізична активність. Однак, у світі шоу-бізнесу часто доводиться худнути швидко. Зірки йдуть на все, щоб позбутися зайвої ваги. Часто екстрені заходи зводяться до екстравагантної, навіть божевільної, системи харчування. Давайте дізнаємося про найбільш незвичайні, часом небезпечні, дієти зірок.

Жінка їсть мандарин

Ума Турман

Акторка довела на власному прикладі, що можна схуднути, споживаючи солодке. Протягом 1,5 місяців вона їла чорний шоколад, нежирні солодкі пудинги, фруктовий лід. За цей період зірка схудла на 10 кг.

Це дуже небезпечна дієта, оскільки організм відчуває постійні різкі коливання глюкози у крові. У результаті ви отримаєте головний біль, розлади травлення, зниження лібідо, порушення менструального циклу та дуже низьку працездатність.

Темний шоколад

Мерлін Монро

На сніданок зірка споживала суміш з цільного молока, збитого з 2 сирими яйцями. Обід часто пропускала через графік, а на вечерю їла сирі овочі та білки. Попри такий жорсткий раціон, вона дозволяла собі ввечері морозиво - це була її слабкість. Дієта Монро була низьковуглеводною, з великою кількістю білка.

Незважаючи на те, що таким чином можна схуднути, ця система харчування є небезпечною. Сирі яйця можуть бути заражені сальмонеллою. А тривала відсутність вуглеводів є шкідливою для організму та здатна викликати кетоацидоз, який загрожує не лише нудотою і блюванням, а й може привести до летальних наслідків.

Морозиво

Дженніфер Лопес

Для швидкого схуднення зірка просто перестає їсти. Пережити дні без їжі їй допомагає олія грейпфруту, яку Дженніфер наносить на зап’ястя і нюхає, коли особливо мучає голод. Вона впевнена, що аромат грейпфруту стимулює спалювання жиру.

Голодування саме по собі може бути корисним, якщо підходити до цього процесу правильно. Однак занадто великі інтервали без їжі можуть привести до зворотного ефекту - сповільнити метаболізм.

Олія грейпфруту

Анджеліна Джолі

Зірка не один раз позбувалася від зайвої ваги та використовувала для цього різні способи. Але є одна експрес дієта, яка допомагала схуднути за місяць на 12 кг. Це система харчування, при якій не можна споживати тверду їжу. Можна пити мінеральну воду без обмежень, бульйони (нежирні м’ясні та овочеві), трав’яні відвари, знежирені молочні напої, компоти та морси без цукру.

Небезпека такої дієти полягає у повному відсутності твердої їжі - це негативно впливає на стан зубів та ясен. Якщо ж ви ведете активний спосіб життя, то такий раціон приводить до постійного відчуття втоми, нудоти та нестачі енергії.

Бульйон

Меган Фокс

Перед кожним прийомом їжі зірка п’є яблучний оцет, змішаний з водою. Вона вважає, що це не лише допомагає їй схуднути, а й покращити метаболізм та очистити організм.

Оцет стимулює травлення і зменшує всотування вуглеводів. Однак зловживання такою дієтою може привести до неприємних наслідків. Можливі побічні ефекти у вигляді нудоти і навіть блювання, знижується самопочуття та працездатність. А якщо споживати неправильно розведений оцет, то можна навіть отримати опіки слизової.

Яблучний оцет

Рене Зеллвегер

Варіант позбавлення від зайвої ваги цієї зірки є ближчим до адекватного способу схуднення. Рене дотримується дієти Аткінса. Суть дієти - відмова від вуглеводів на користь продуктів, що містять велику кількість білків та жирів. Потрібно обмежити алкоголь, випічку, цукор, натомість додати до раціону рибу, індичку, термічно оброблені овочі і свіжі фрукти (грейпфрут, апельсин, яблука). Окрім цього, зірка кожний прийом їжі доповнює грейпфрутовим соком.

Такої дієти можна дотримуватися протягом тижня для швидкого схуднення. Однак для позбавлення від зайвої ваги у довготривалій перспективі слід надавати перевагу збалансованому харчуванню, у тому числі постачати організм правильними вуглеводами. Вони допомагають забезпечити тривале відчуття ситості, стимулюють перистальтику кишківника, слугують основним джерелом енергії та приймають участь у регуляції обміну жирів, білків та холестерину.

Продукти для дієти Аткінса



Додайте свій коментар

Простий текст

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси вебсторінок та адреси електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.